ECUFAST ARAMIZDA....

Sayin arkadaslarim su fiyat konusunu bi aydinliga kavusturalim deniz beyle gorusuldu team doblo kampanyasi 1 eylul itibari ile sona erdigi icin siz o fiyatlari almissiniz ortada bi uyaniklik soz konusu degil adminlerimizin tekrar gorusme yapmasi halinde kampanyali fiyatlardan tekrar yararlanma imkaninizin oldugu soylendi . Ilginizden dolayi tesekkur ediyorum adana mersin antep diyarbakir ve ankara ecufastta her turlu yardimci olurum cunku hepsinin sahibi tek bi kisi kursat dalkilic oda bnm kuzenim . Yazilimi bnde aracimda kullaniyorum doblodanneser kalmadi sanki bambaska bi arac kullaniyo gibiyim herkese gonul rahatligibile tavsiye ederim...
FB_IMG_1441623790432.jpg

1 Eylül konusunu Deniz Bey mi Samet Bey mi Söylemiş Dostum..Geçen Hafta Konuştuğumda Sorun Olmadığınıı Söylediler ama YARIN Toplantımız var..Son Noktayı Orada Koyacağız Bakalım İnşallah...Tamam mı Devam mı...Biz Ecufast'ten Memnunuz,Eğer onlarda Bizden Memnunlarsa İşbirliğimizde Sponsorluğumuzda devam edecektir.Hayırlısı Bakalım.

Teşekkürler arkadaşlar.eğer yine indirim olursa yaptırmayı düşünüyorum.

Birkaç bin km oldu bende kullanıyorum.
Artıları çok zaten herkes bahsetmiş.
Eksileri gaza gelip basınca ortaya çıkıyor.

İnşallah 2 ay daha indirim devam eder 😉

Bende düşünüyorum fakat garanti olduğundan cesaret edemiyorum.

@Seloo
Aynen bende öyle

ARKDAŞLAR;
ECUFAST YENİ DÖNEM İÇİN DUYURU VE SON NOKTADIR.;

BUGÜN ECUFAST MERKEZDE YAPTIĞIMIZ TOPLANTIDA ÇIKAN KARARA GÖRE ;
TEAMDOBLO ECUFAST İLE
ECUFAST DE TEAMDOBLO İLE
YOLA DEVAM KARARI ALMIŞTIR.
BUNDAN SONRA POLEMİĞE GİRMEMEK ADINA BU YAZIM BAZ ALINACAK VE ECUFAST TEAMDOBLONUN SPONSORU OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.
BUNUNLA BERABER ''İNDİRİMLERİMİZ'' TAM GAZ DEVAM EDECEKTİR. İLGİLİLERE DUYRULUR.
SADECE İŞLEYİŞ DEĞİŞECEK VE BAYİİLERE GİTMEDEN ÖNCE ÖZEL ''KOD NUMARANIZI'' ALMANIZ GEREKECEKTİR..
BU KOD NUMARASI TEK ELDEN SADECE BENDEN ALINABİLECEKTİR.
KOD NUMARASINI ALMAK İÇİN (link) ÜYESİ OLMANIZ ŞARTI VARDIR.
ÖZEL KOD NUMARANIZI BAYİİYE SÖYLEYECEKSİNİZ,BAYİİ MERKEZE YOLLAYACAK VE MERKEZDE ONAY VERECEKTİR.
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN...
ecufast.png

Dosyalar

• UCRETSIZ STC.jpg
    UCRETSIZ STC.jpg
    71,6 KB · Okunma: 48
Çok teşekküer ederim ilginiz alakanızdan ötürü belli bir son tarihi varmı acaba sponsorumuzun?

@Seloo
dostum tarih sorun değil..sen hazırolunca haber et bana yeter🙂

Eyvallah sağolun şimdilik garanti yüzünden yaptıramam ama biter bitmez yaptırcam.

@Seloo
dostum garantisinde sorun olmuyo zira bi problem olsa eski yazılımı yükletebiliyosun hemen ...ben sıfırken yaptırdım ve hiçbir sorun yok çok şükür.

Hayırlı olsun her iki taraf için de.

Yani serviste ecuya bağlandıklarında göremiyorlarmı bişey?

Orda bu aracın yazılımı değişmiş yazmıyor.
Tamamen sayısal bilgiler içeriyor.
Ve bu bilgilerin orjinali ni kimsenin bilecegini sanmıyorum.
Ayrıca bilmeleri de gerek yok.
Bence rahat ol

@Seloo
göremiyorlar..ben defalarca bağlattım,kimse bişey demedi..

@oktay_1975
AYYYNEN katılıyorum..

çözüm ve sonuç budur.👍👍👍👍👍

Teşekkürler team Doblo

Back