ECUFAST ARAMIZDA....

Her iki tarafa da hayirli olsun. Teşekürler Team Doblo teşekkürler Ecufast

Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun ALLAH utandırmasın teşekürler buarda üyelere fiyatı nekadar

Son düzenleme:
Teamdoblo Özel Fiyatı Değişmedi..
Peşin 500
kkartı 600tl dir..

KOD NUMARANIZI BENDEN ALIP İSTEDİĞİNİZ BAYİİYE GİDİP GÖNÜL RAHATLIĞIYLA YAPTIRABİLİRSİNİZ.

Teşekürler gitigim zaman kod numarası isterim

ARKDAŞLAR;
ECUFAST YENİ DÖNEM İÇİN DUYURU VE SON NOKTADIR.;

ECUFAST MERKEZDE YAPTIĞIMIZ TOPLANTIDA ÇIKAN KARARA GÖRE ;
TEAMDOBLO ECUFAST İLE
ECUFAST DE TEAMDOBLO İLE
YOLA DEVAM KARARI ALMIŞTIR.
BUNDAN SONRA POLEMİĞE GİRMEMEK ADINA BU YAZIM BAZ ALINACAK VE ECUFAST TEAMDOBLONUN SPONSORU OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.
BUNUNLA BERABER ''İNDİRİMLERİMİZ'' TAM GAZ DEVAM EDECEKTİR. İLGİLİLERE DUYRULUR.
SADECE İŞLEYİŞ DEĞİŞECEK VE BAYİİLERE GİTMEDEN ÖNCE ÖZEL ''KOD NUMARANIZI'' ALMANIZ GEREKECEKTİR..
BU KOD NUMARASI TEK ELDEN SADECE BENDEN ALINABİLECEKTİR.
KOD NUMARASINI ALMAK İÇİN (link) ÜYESİ OLMANIZ ŞARTI VARDIR.
ÖZEL KOD NUMARANIZI BAYİİYE SÖYLEYECEKSİNİZ,BAYİİ MERKEZE YOLLAYACAK VE MERKEZDE ONAY VERECEKTİR.
HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN...
ecufast.png

@serdarengin Bey bizim için yaptığınız çalışmalar için öncelikle teşekkür ederim.Bende maddi durumumu yola koyar koymaz yaptırmayı düşünenlerdenim.Yalnız size bir sorum olacak bu işin Turboya bir etkisi var mıdır varsa nelerdir?

Bu işin turboya bildiğim bir etkisi yok dostum. Genel olarak motorun daha sağlıklı olmasını sağlıyor.

@yenidoblocu

aslına bakarsan şöyle bi etkisi var turbonun şarj süresi kısalıyor ve daha düşük devirde güç artışı sağlıyor.bunu bizzat kendim denedim.

s.a serdar bey bende çip taktırmayı düşünüyorum fakat kısa bir sorum olacak sıze benim aracım 2012 safline d2 kasa 1.9 mjet yakıt olarak şehir içi 6 lt şehir dışı 4.8 veya 5.2 oluyor sakin kullanımda böyle. Hız olarak ta 200 km/s çok rahat ulaşabiliyorum araç hıc zorlanmıyor yeterki yol bos olsun şimdi sorum burada olacak cip bana ne etki katacak?
not: sorum biraz abes gelebilir yani çip aracımın motoruna fayda yada yarar sağlayacak mı ?

@SuSKuN_78
dostum ben en uzman kişi değilim ama elbette faydası olacak..olanın üstüne bişeyler katıyor..ama tam bilgi için ecufast teki yetkili dostlarımızla görüşüp onlara da bunu sorabilirsiniz.

Yazılım ile son hız değişmez.
Hız = motor devri x Şanzıman x Diferansiyel dişli oranı x Lastik çapı
Yazılım bunları değiştirmez.

Yazılım yapınca vites ara hizlanmalari değişir.
Güç ve tork arttığından daha az gaza basarak araç daha seri ilerler.
Pratikte bu böyle.
Uygulamada biraz farklı oluyor gaza gelip basarsanız yakıt azalmiyor
Normal kullanımda biraz etkisi oluyor.

Kısaca yazılım hız arttirmaz

Hayırlı uğurlu olsun...

Back