Oyle bisi yok kafan rahat olsun o kanudada ... mersedes haric hicbir firmada problem yasamadik yaaarsak bike sn servise giderken sokeriz isin bitince tekrar faaliyete geciririz uygulamani
@ozocan
ÖYLE BİŞEY YOK ARKADAŞLAR...
SİZE KİM BUNLARI SÖYLEDİYSE YANLIŞ BİLGİ VERMİŞ....
ŞUAN HALA TÜM TEAMDOBLO ÜYELERİNE,1.3 VEYA 1.6 VEYA 2.0 FARKETMEZ ,TÜRKİYENİN HER YERİNDEKİ ECUFAST BAYİLERİNDE 500TL DİR. EĞER KABUL ETMİYOLARSA,İSTANBUL ANA MERKEZDEN ''DENİZ BEY'' İ ARAYIN YADA ARATIRIN GEREĞİNİ YAPACAKTIR...
BİZ SÖYLEYENE KADAR İNDİRİM VE SPONSORLUK ANLAŞMAMIZ DEVAM ETMEKTE...
LÜTFEN İLGİLİLERİ UYARALIM..
Ozocan teşekürler ama deniz beyin tlf yok iletirsen seviniriz bayiler çok uyanık başkasıyla konuşuyor deniz beymiş gibi diye.ilgilenirsen ben ve birçok arkadaş memnun olur misal bana en yakın bayi 250km git gel 500 masraflı oluyor
@aydogmus
Deniz Beye Sormadan Telefonunu size vermeyeyim ama benim 0532 169 23 21 Numaram...Gün içinde bana ulaşırsanız Deniz beye O BAYİİ İLE İRTİBAT KURDURUP GEREKENİ YAPTIRIRIZ.
ESKİŞEHİR DE AYNI SORUN OLMUŞTU,DENİZ BEY SAĞOLSUN HALLETTİ...
KİMSE UYANIKLIK YAPMASIN,BİR ANLAŞMAMIZ VAR VE BUNA UYMAKLA MÜKELLEFLER...
BUNUN SÖZÜNÜ BİZE MERKEZDEKİ DOSTLARIMIZ VERİ,BAYİİLERİDE UYACAKTIR,YADA UYMAMA HAKLARI VARSA UYAN BAYİİLERE YÖNELELİM ARKADAŞLAR...
ben yaptım 1 sene oldu ve hiç zararını görmedim..
sadece çok gaza abanırsan duman atıyor ekzost..o kadar..o da zararlı değil zaten..
yararı çok,1.3 kaçmaz psikolojimi düzeltti desem yeter sanırım.115bg iyi geliyo🙂