Kızılelma 60
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 20 Aralık 2019
- Adı
- Vedat
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Motor
- 1.3 Multijet
Selamün aleyküm benim 2011 D3 kasa Dynamic doblomda yolcu hava yastığı varmı yokmu acaba ben hava yastigiyla ilgili açıp kapama tuş falan bulamadım
Valla usta yol bilgisayarında aradım ama bulamadım varmı yokmu ayrıca ön torpidonun orda airbag yazısı falan yok sadece Doblo yazıyoryol bilgisayarında bag p adında seçenek mevcut oradan açılıp kapanabiliyor ayrıca üst ışıklandırmanın üzerinde bir ikaz ışığı var yanıyorsa eğer 2. yolcu hava yastığı devre dışıdır ayrıca dynamic araçlarda yolcu hava yastığı bulunur
Usta baktım ama kabarıklık yok yol bilgisayarindada bulamadımhava yastıgı varsa eger yolcu kısmında gögüste kabarıklık oluyor üst yüzeyde ve açıp kapamayıda yol bilgisarından yapıyorsun
Devre disiysa nasıl açabilirim usta yol bilgisayarında bulamadım yokmu acaba yolcu hava yastığıyol bilgisayarında bag p adında seçenek mevcut oradan açılıp kapanabiliyor ayrıca üst ışıklandırmanın üzerinde bir ikaz ışığı var yanıyorsa eğer 2. yolcu hava yastığı devre dışıdır ayrıca dynamic araçlarda yolcu hava yastığı bulunur
Dörtlünün solundaki 3 tuş yol bilgisayarının tuşu menu tuşuna basarak ok tuşlarını kullanarak BAG P menüsüne gelin sonrasında menu tuşu ile off ile on yapın sonra menu tuşu ile kaydedin sizden onay isteyecektir yes yapın tekrar menu tuşu ile kaydedin bu kadarDevre disiysa nasıl açabilirim usta yol bilgisayarında bulamadım yokmu acaba yolcu hava yastığı