isamucuoglu
Yeni Üye
yaş 8 ? + kendinizi tanıtmamışsınız !!! bide doplo değil doblo
isa bey lütfen profil bilgilerinizi doğru ve eksiksiz giriniz. Zira soracağınız soruların doğru olarak cevaplanması açısından bu gereklidir. Mesela. Konum kısmına bulunduğunuz il ilçe yazılacak. Kasa tipine. Doblonum D1./D2/d3 gibi kasalarından biri yazılacak vs vs. Uyarıları dikkate aldığınız için teşekkür eder. Aramıza hoşgeldiniz diyorumslm arkdaslar doplo 1.9 jtd 2004 model araba almayı dusunuyorum hıc doplo ya bınmedım sızlerden yardım beklıyorum 135 binde km si temiz sorun yok 14 bin e anlastık ne onerırsınız yıl bası geldı vergı gelcek adamla anlasmamız nasıl olsun sızlerden yardım beklıyorum
*clap2* Aydınlatma için teşekkürler baki abi. Birde bunu forum kuralları bolümünede yazarsak iyi olacağını düşünüyorum. *tup* Saygılar..[fpnotice=good]sevgili dostlarevet forum kuralları gereği serdar kardeşin dediği gibi daha önce tanışma bölümünde kendini tanıtmayan üyeye cevap vermiyorduk. Ancak bir hafta önce yeniden değerlendirme yaparak profil bilgilerini eksiksiz ve doğru dolduran her üyenin ilk mesajını tanışma mesajı gibi algılayıp cevap yazacağız. Ancak bu üyemiz 8 yaşında olamaz ya bir yanlış yazılma yada eksik yazılma var bunun uyarısında bulunarak Sorusuna cevap verebiliriniz
*clap2* Aydınlatma için teşekkürler baki abi. Birde bunu forum kuralları bolümünede yazarsak iyi olacağını düşünüyorum. *tup* Saygılar..[fpnotice=good]sevgili dostlarevet forum kuralları gereği serdar kardeşin dediği gibi daha önce tanışma bölümünde kendini tanıtmayan üyeye cevap vermiyorduk. Ancak bir hafta önce yeniden değerlendirme yaparak profil bilgilerini eksiksiz ve doğru dolduran her üyenin ilk mesajını tanışma mesajı gibi algılayıp cevap yazacağız. Ancak bu üyemiz 8 yaşında olamaz ya bir yanlış yazılma yada eksik yazılma var bunun uyarısında bulunarak Sorusuna cevap verebiliriniz