doplo 1.9 jtd 2004 model araba almayı dusunuyorum

isamucuoglu

Yeni Üye
slm arkdaslar doplo 1.9 jtd 2004 model araba almayı dusunuyorum hıc doplo ya bınmedım sızlerden yardım beklıyorum 135 binde km si temiz sorun yok 14 bin e anlastık ne onerırsınız yıl bası geldı vergı gelcek adamla anlasmamız nasıl olsun sızlerden yardım beklıyorum

hoşgeldiniz.aracın diğer özelliklerinide yazsanız daha iyi olur.

yaş 8 ? + kendinizi tanıtmamışsınız !!! bide doplo değil doblo

yaş 8 ? + kendinizi tanıtmamışsınız !!! bide doplo değil doblo

profil bilgilerini dolduran arkadaşların kendini tanıtmasına gerek yok.

FORUM KURALLARITEAM DOBLO AİLESİ FORUM KURALLARI1- Team Doblo bir ailedir. Diğer forum sitelerinden farkımız budur. Bu fark en kıymetli hazinemiz budur. Bu bilince sahip doblosu olan olmayan herkesi ailemize bekliyoruz.2- [big]Yeni Gelen Üyeler İlk Önce Tanışma Bölümünde Kendinizi ve Aracınızı Tanıtan Mesaj Yazınız. İlk Mesajında Yardım İsteyen Olursa Mesajı Direkt Silinecektir.[/big] 3- Üyeler arasında yaş saygısı olmalı, Kİ ayrıca paylaşım ve emek konusunda Doblosever arkadaşlarımıza gereken saygı gösterilecektir. Hiçbir şekilde hiç kimse argo dahil aşağılayacı kelimeler kullanmayacaktır. Çünkü biz bir aileyiz. Kurala uymayanlar sorgusuz siteden uzaklaştırılacaktır. 4- Devamı tecrübelerle buraya eklenecektir... (Forum kurallarından alıntı)
Bu konuyu biraz açarsak iyi olur. Forum kurallarında buşekilde yazıyor saygılar..

hoşgeldiniz
bence alın doblodan memnun kalırsınız

[fpnotice=good]sevgili dostlarevet forum kuralları gereği serdar kardeşin dediği gibi daha önce tanışma bölümünde kendini tanıtmayan üyeye cevap vermiyorduk. Ancak bir hafta önce yeniden değerlendirme yaparak profil bilgilerini eksiksiz ve doğru dolduran her üyenin ilk mesajını tanışma mesajı gibi algılayıp cevap yazacağız. Ancak bu üyemiz 8 yaşında olamaz ya bir yanlış yazılma yada eksik yazılma var bunun uyarısında bulunarak Sorusuna cevap verebiliriniz

slm arkdaslar doplo 1.9 jtd 2004 model araba almayı dusunuyorum hıc doplo ya bınmedım sızlerden yardım beklıyorum 135 binde km si temiz sorun yok 14 bin e anlastık ne onerırsınız yıl bası geldı vergı gelcek adamla anlasmamız nasıl olsun sızlerden yardım beklıyorum
isa bey lütfen profil bilgilerinizi doğru ve eksiksiz giriniz. Zira soracağınız soruların doğru olarak cevaplanması açısından bu gereklidir. Mesela. Konum kısmına bulunduğunuz il ilçe yazılacak. Kasa tipine. Doblonum D1./D2/d3 gibi kasalarından biri yazılacak vs vs. Uyarıları dikkate aldığınız için teşekkür eder. Aramıza hoşgeldiniz diyorum

[fpnotice=good]sevgili dostlarevet forum kuralları gereği serdar kardeşin dediği gibi daha önce tanışma bölümünde kendini tanıtmayan üyeye cevap vermiyorduk. Ancak bir hafta önce yeniden değerlendirme yaparak profil bilgilerini eksiksiz ve doğru dolduran her üyenin ilk mesajını tanışma mesajı gibi algılayıp cevap yazacağız. Ancak bu üyemiz 8 yaşında olamaz ya bir yanlış yazılma yada eksik yazılma var bunun uyarısında bulunarak Sorusuna cevap verebiliriniz
*clap2* Aydınlatma için teşekkürler baki abi. Birde bunu forum kuralları bolümünede yazarsak iyi olacağını düşünüyorum. *tup* Saygılar..

*clap2* Aydınlatma için teşekkürler baki abi. Birde bunu forum kuralları bolümünede yazarsak iyi olacağını düşünüyorum. *tup* Saygılar..

Dostum hallettim...Uyarın için ve İLGİLENDİĞİN için teşekkür eederim..

Elbette dostum...Bizimde gözümüzden kacan olacak,hatamız olacak siz destekerinizi bekliyoruz hepinizin...

Ne demek salon çiçeğim gümüşlüğüm*friend*

hoşgeldiniz. ama arçla ilgili biraz daha bilgi vermelisiniz. klima var mı? hangi donanım seviyesinde? vb. gibi sorularımız olacak size.

Back