Doblumu sattım..:(

SerCan

Saygın Üye
Arkdaslar bugun 1.9 düz dizel olan aracımı sattım 15.250 ye simdi bana 2011 veya 2012 safaline lazım tavsiye ve görüşlerinize acığım limit 22.000 babam punto diyor ama ben 1,3 multijet doblo düşünüyorum düşük km li bulabilirsem alırım ?

hayırlısı olsun

hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre doblo bulursunuz

hayırlı olsun abi ne renk düşünüyosun

hayırlı olsun.inşaallah güzel temiz bir araba bulursun.

hayırlı olsun

2003 düz 1,9 D için 15250 çok iyi fiyat bence hayırlı olsun...

hayırlı olsun. fiyat aşırı derecede iyi. başka birini bulursan benimkini de verelim o fiyata 🙂

hayırlı olsun. fiyat aşırı derecede iyi. başka birini bulursan benimkini de verelim o fiyata 🙂

evet servisde dahil herkes aynı seyi söyledi ben mümkünatı yok olarak görüyordum arkdasım satarız dedi sonra mersin sonax diye firmaya cektik aracı ben daha önce cila düşünndüğümü belirtmistim burda çok güzel bir özenle aracla ilgilendiler iç dıs motoru yıkadılar pasta cila derken arac sıfır gibi oldu ben formda daha öncede belirtmistim arac ruhsatta jtd olarak gözüküyor diye bizim arkdasda bunu öne atarak sivri dili ile satısını bitirdi 🙂 suan babamla ortak kanıya varsak safalene isitiyorum babam punto otomobil düşünüyor :S

hayırlı olsun.

km de 500 binde idi bencede çok iyi rakkam

JTD olarak mı sattınız ? İnsanları bu ramazan gününde kandırmak iyi değildir günahtır.

JTD olarak mı sattınız ? İnsanları bu ramazan gününde kandırmak iyi değildir günahtır.[/quote

burasını bende merak ettim🙂

Back