Doblomun debriyaj yağı kaçırıyor ve neden olabilir

Doblo53

Saygın Üye
Adı
Ekmel Yormaz
Modeli
Renk
GRİ
Sabah kaktım aracı çalışmadan debriyaj aşada takılı kalmıs, meğer yağ azalmış yağı ekledık ama debrjım cok hafif suan usta sökülmesi lazım dedi durup dururken oldu sorun ne olabilir. Suan gene kaçırıyor

Son düzenleme:
Raptor abi bi el atsan konuya...

Merkez arızalanmış tamir takımnını veya komple merkezi degiştir. Bendede aynısı oldu ben komple degiştirdim.

Yarın bakıcak usta sanayide suan aracım

debriyaj merkezi arızalnmıştır

Alt üst merkez ayrıdır. Sakin sadece arızalı olanı değiştirme. El atmisken ikisini de değiştir.

Yarın bakıcak usta araba saanyıde yatıyor suan

@Fethi KORKUT
Aynen geçenlerde benimde degişti sadece üstmerkez arızalıydı ikisini birden degiştirdik usta gerek yok desede sen ikisinide degiştir

geçmiş olsun.

@Doblo53

debriyaj merkezleri yada hidrolik borusu kaçırıyordur.belli ki hava da yapmış.normalde hidrolik merkezi bozulduğunda debriyaj pedali sertleşir.ama sizin pedal yumuşadığına göre sistem artık hava alma noktasına kadar gelmiş veya sistemdeki aşırı sızıntı yüzünden hidrolik basıncı düşüyor.yani lafı uzatmaya ne gerek var,debriyaj hidrolik kaçırıyor vesselam.

alt-üst merkezler ve borular bakılacak.büyük ihtimal değişirler.özelde yaptırıyorsan sen cebine bi 300 lira koy.

@RAPTOR
resımde olan parcalar hepsi değiştirdık baskı balata felen bnden one alan zaten servis dunya para bunlara 800 tl cektı servis tanıdık sayesınde hepsını 600 aldık hepsi opar mali tanıdık usta yapıyor ztn 150 o alcak 800 tl patladı saglık olsun

Dosyalar

• ıı.jpg
    ıı.jpg
    60,2 KB · Okunma: 110
yarın alcam bugun yetısmedı parcalar ancak aldım eksıltmez dedı bakalım yarın bellı olacak

Hayırlısı olsun sorunsuz bir şekilde güle güle kullan

hayırlısı olsun güle güle kullan

teşekkürler bakalım yarın görcez evladı 😀

Hayırlısı olsun. İnşallah bi sıkıntı kalmaz

İnsallah bakalım hayırlısı teşekkürler

Back