doblomu mahfettiler!!!

berat

Fenomen Üye
Kayıt
9 Ağustos 2010
Mesaj
2.725
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
arkadaşlar geçen gün doblomu arkadaşıma verdim pikniğe dittiler pembe kayalıkların orda minibüs geri geri glirken benim doblaya patlatmış eşek herif beni çağırdı gittik oraya arbada fazla hasar yok allahtan sol kapı çamurluk ezilmiş bide yandaki koruma demiri ve siyah pilastik bant düşmüş ne yapmamı önerirsiniz
 

Qarizma232

Aktif Üye
Kayıt
18 Nisan 2010
Mesaj
64
Araç Sıfır ve şöyle diyeyim kaskolu ise rapor tuttur.Servise Götür.
Kaskosuz Olsa Bile Servise götür Derim Ben.İlk Kazamdı Diğer Taraf Suçlu Olmasına Rağmen Ben Ödemiştim.İşte Servis'e Götürdüm Onlar Halletti 2 ay kalmıştı Serviste.Araç Sıfır Gibi Elime Geldi.
Ama Bir Ustayada yaptırabilirsin Senin Kararın Ben Servis Götür Derim.
 

ERCAN

Daimi Üye
Kayıt
18 Ekim 2009
Mesaj
239
öncelikle geçmiş olsun...cana geleceğine mala gelsin....yetkili serviste yaptırman elbette pahalı olabilir..ancak arabanı ...çok iyi durumda teslim alma şansın yüksek olacaktır.......bir keresinde serviste bi doblo geldi..takla atmış..2,3 defa...alan kişi kazalı almış ..sanayiide bi ustaya toplatmış...aman allahım...arabanın terazisi kaçmış...sipariş verilen iç tavan döşemesini yerine takamadılar...dıştan görünüş ise ...kapılar direklere aykırı çıkıntı alçak yüksek duruyor..yani ne desem ..adam yaptırmaya kalksa her tarafı yamık yumuk...maddi değerine yakın masrafı var..kaskosu olsaydı piyasa şartlarına göre yapılamazdı...ve araç hurdaya...pert olurdu..
 

AlperAkbiyik

Saygın Üye
Kayıt
20 Nisan 2010
Mesaj
317
Yaş
33
Adı
Alper
Modeli
Renk
Bal Köpüğü
öncelikle geçmiş olsun olan olmuş artık yapack bişe bundan sonra tek yapacağın şey ne emane araca bin nede aracını emanet ver...
 

premio2012_55

Fenomen Üye
Kayıt
18 Mart 2010
Mesaj
2.370
Yaş
38
Adı
recep
Meslek
oto elektirik
Modeli
Renk
granit gri
berat kardeşim cok büyük geçmiş olsun aracı yetkili servisten başka yere yaptırma derim
 

DobloM

Fenomen Üye
Kayıt
7 Mart 2010
Mesaj
1.774
Adı
Hilmi
Kan Grubu
B RH +
Şehir
Muğla
Meslek
Elektronik Müh.
Modeli
Araç Yılı
2008
Renk
Füme
Geçmiş olsun. Kaskosu ile servise götürmen en doğrusu olacaktır.
 

diamond

Saygın Üye
Kayıt
11 Mart 2010
Mesaj
287
Geçmiş olsun... Yetkili servisten başka yere götürme aracını dikaktli ol parça değişeceksede yan sanayi takan çok oluyor bizzat başımdan geçti sonra mahkemeye verdim adi herifleri..(servis değil sanayi işi ustayı)