doblomu mahfettiler!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
arkadaşlar geçen gün doblomu arkadaşıma verdim pikniğe dittiler pembe kayalıkların orda minibüs geri geri glirken benim doblaya patlatmış eşek herif beni çağırdı gittik oraya arbada fazla hasar yok allahtan sol kapı çamurluk ezilmiş bide yandaki koruma demiri ve siyah pilastik bant düşmüş ne yapmamı önerirsiniz

Araç Sıfır ve şöyle diyeyim kaskolu ise rapor tuttur.Servise Götür.
Kaskosuz Olsa Bile Servise götür Derim Ben.İlk Kazamdı Diğer Taraf Suçlu Olmasına Rağmen Ben Ödemiştim.İşte Servis'e Götürdüm Onlar Halletti 2 ay kalmıştı Serviste.Araç Sıfır Gibi Elime Geldi.
Ama Bir Ustayada yaptırabilirsin Senin Kararın Ben Servis Götür Derim.

öncelikle geçmiş olsun...cana geleceğine mala gelsin....yetkili serviste yaptırman elbette pahalı olabilir..ancak arabanı ...çok iyi durumda teslim alma şansın yüksek olacaktır.......bir keresinde serviste bi doblo geldi..takla atmış..2,3 defa...alan kişi kazalı almış ..sanayiide bi ustaya toplatmış...aman allahım...arabanın terazisi kaçmış...sipariş verilen iç tavan döşemesini yerine takamadılar...dıştan görünüş ise ...kapılar direklere aykırı çıkıntı alçak yüksek duruyor..yani ne desem ..adam yaptırmaya kalksa her tarafı yamık yumuk...maddi değerine yakın masrafı var..kaskosu olsaydı piyasa şartlarına göre yapılamazdı...ve araç hurdaya...pert olurdu..

öncelikle geçmiş olsun olan olmuş artık yapack bişe bundan sonra tek yapacağın şey ne emane araca bin nede aracını emanet ver...

Geçmiş olsun. Kaskosu ile servise götürmen en doğrusu olacaktır.

Geçmiş olsun... Yetkili servisten başka yere götürme aracını dikaktli ol parça değişeceksede yan sanayi takan çok oluyor bizzat başımdan geçti sonra mahkemeye verdim adi herifleri..(servis değil sanayi işi ustayı)

Back