Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

Buna ben de katılıyorum. Araç içi buzdolabı alsak mesela bagaja kadar kablo çekeceğiz demek ki 🙂

kafaları yeni çalışıp yenilerde öyle yapmışlar.

olsun en azından düzeltmişler. aslında önde de ve arkada da olması gerekiyor. telefon şarjı için çakmak mı çıkarcaz. o dursun arkaya ilave yapılsın. duy bizi fiaaaaaatt. 😱
:korsan:

fiat kullanıcılara sorup ona göre hareket etse süper olcakta adamlar tınlamıyo 😀

d3 premio larda klimayı of tuşu ile kapatıp iç hava sirkülasyon tuşuna basıp kapatınca orta havalandırmalardan araç hızına göre hava geliyor.ama sadece ortadan geliyor.keşke kapatılan en son konumdan gelse daha iyi olurdu.çünki cama verilemiyor ya da sıcakmı soğukmu bilemedim,havalar sıcak olduğu için.

dun arabanın içinde oturuyorum arkadaşı beklıyorum can sıkıntısından kapının acma kapama koluyla oynuyorum içerden 5. açma kapamadan sonra yolcu tarafındaki kapının kilitlenmediğini farkettim ve kapıyı acıp kapatana kadar kilitlenmiyor acıp kapattıktan sonra eskisine geri donuyor

Bir de Yolcu kayar kapı kollarının dizaynı çok kötü. Nefret ediyorum o kollardan. Araca ilk defa binen birisi kesinlikle kapıyı açamıyor. Sürekli kırmızı emniyet kilidine basmaya çalışıyorlar Elimden gelse söküp başka bi kol takacağım. 🙂 [evet bukonuda sana katılıyorum herkes kırmızıya basıp kilitliyo ben isyaaaannnn]

Bir de Yolcu kayar kapı kollarının dizaynı çok kötü. Nefret ediyorum o kollardan. Araca ilk defa binen birisi kesinlikle kapıyı açamıyor. Sürekli kırmızı emniyet kilidine basmaya çalışıyorlar Elimden gelse söküp başka bi kol takacağım. 🙂 [evet bukonuda sana katılıyorum herkes kırmızıya basıp kilitliyo ben isyaaaannnn]

2012 lerde kaldırdılar o kırmızı düğmeyi.daha kolay açılıyor artık.bizimkilere uyar mı bilmiyorum.

start stop elfrenin hemen altında tuşu var oradan devreye giriyor

tabi aracınızda var ise

DOBLO PANORAMA PREMiO 90 HP 1.3 MJET EURO 4 2013 model aracım var 29 gün önce aldım sıfır. el frenin altında göremedim ben o tuşu

DOBLO PANORAMA PREMiO 90 HP 1.3 MJET EURO 4 2013 model aracım var 29 gün önce aldım sıfır. el frenin altında göremedim ben o tuşu

Start Stop özelliği var ise 🙂

el freninin orada tuşu yoksa yoktur.onlar opsiyonel olarak alınıyor.

start stop opsiyon olmayabilir ayrıca arabanız panoroma otomobil ruhsatlı mı

dün akşam ilk defa başıma bi olay geldi yolda giderken KM yanıp sönmeye başladı kenara çekip motoru durdurdum tekrar çalıştırdığımda yapmadı ben de devam ettim nedenini bilen var mı

bir de aklıma gelmişken arka koltukların altında ve arka paspas zeminnde su çıkış deliği var geçen arabanın içine su döküldü nasıl atacağımı düşünürken kardeşim kapakları farketti açtık ve su dışarı aktı =)

MERHABALAR ,
doblomda bende yeni keşif ettigim bır ıkı özellıklerı yazayım bilenler olabilir ama ben yeni ögrendim 🙂
aracı stop ettıkden sonra farları uzun yapıp selektor yapınca 30sanıye 60sanıye90 sanıye farları acık bırakıyor kendılıgınden sonuyor
sonra gunduz farları menuden acılıp kapanabılıyormus ben hıc dıkkat etmemıştım farların ıcnde 3 tane ampul varmış uzun far kısa far bırde gunduz far varmış 🙂
menuden yıne teyp ekranını gösterge ekranına alabılıyormusuz ...
1.3 maxı saffeline

Back