dobloahmet
Yeni Üye
sert fren biraz göreceli.Ben gün içinde 5-6 kez bu durumla karşılaşıyorum.Bazen gazdan ayağınızı çekip frene basdtığınız süre ile alakalı devreye giriyor bazen de yüksek süratten hızlıca yavaşlarken oluyor.Daha çok rampa aşağı inişlerde uzun ve yoğun fren kullandığımda oluyor.Yanılmıyorsam fren destek sistemi devreye giriyor o esnada.
sert fren biraz göreceli.Ben gün içinde 5-6 kez bu durumla karşılaşıyorum.Bazen gazdan ayağınızı çekip frene basdtığınız süre ile alakalı devreye giriyor bazen de yüksek süratten hızlıca yavaşlarken oluyor.Daha çok rampa aşağı inişlerde uzun ve yoğun fren kullandığımda oluyor.Yanılmıyorsam fren destek sistemi devreye giriyor o esnada.
Anlatmak istediğim sert frenlemede veya ani fernlemede gösterge tablosunda bulunan flaşörde devreye giriyormu sert frenlerde flaşörlerşin yanıp yanmadığını anlayamadım.kendi aracımda Ani frenlemede flaşörlerin devreye girip girmediğini merak ediyorum
ön camlarda arka cotomatik camlardada sıkışma önleyici sensörer varmış bursa fabrikada eğitimde gstediler cama elinizi koyup tam sıkışma anında cam tekrar aşağı iniyor
ayrıca yeni doblo premioda aktif ön koltuk kafalıkları var bunlar kaza anında boynun kırılmasını önlüyor ve kafalıklar öne doğru yatıyor zaten ön kafalıkları elinizle öne iterseniz kafalığın öne gittiğini göreceksiniz
merhaba arkadaslar .. blue and me özelliğinde mikrofon ön konsolda nerde?? en cok merak ettıgım sey bu 🙂
merhaba arkadaslar .. blue and me özelliğinde mikrofon ön konsolda nerde?? en cok merak ettıgım sey bu 🙂
bende tel şarj etmek için direk 180 watt yazan yere takıyorum sıkıntı yok. bence farketmiyor