Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

sert fren biraz göreceli.Ben gün içinde 5-6 kez bu durumla karşılaşıyorum.Bazen gazdan ayağınızı çekip frene basdtığınız süre ile alakalı devreye giriyor bazen de yüksek süratten hızlıca yavaşlarken oluyor.Daha çok rampa aşağı inişlerde uzun ve yoğun fren kullandığımda oluyor.Yanılmıyorsam fren destek sistemi devreye giriyor o esnada.

Anlatmak istediğim sert frenlemede veya ani fernlemede gösterge tablosunda bulunan flaşörde devreye giriyormu sert frenlerde flaşörlerşin yanıp yanmadığını anlayamadım.kendi aracımda Ani frenlemede flaşörlerin devreye girip girmediğini merak ediyorum

ben hiç yaşamadım.

sert fren biraz göreceli.Ben gün içinde 5-6 kez bu durumla karşılaşıyorum.Bazen gazdan ayağınızı çekip frene basdtığınız süre ile alakalı devreye giriyor bazen de yüksek süratten hızlıca yavaşlarken oluyor.Daha çok rampa aşağı inişlerde uzun ve yoğun fren kullandığımda oluyor.Yanılmıyorsam fren destek sistemi devreye giriyor o esnada.

Anlatmak istediğim sert frenlemede veya ani fernlemede gösterge tablosunda bulunan flaşörde devreye giriyormu sert frenlerde flaşörlerşin yanıp yanmadığını anlayamadım.kendi aracımda Ani frenlemede flaşörlerin devreye girip girmediğini merak ediyorum

Gün içinde karşılaşıyorum dediğim zaten flaşörlerin devreye girmesiydi.Genellikle aracın zıpladığı durumlarda ve sert frenlerde devreye giriyor.Mesela 140-150 giderken 60-70 lara inmeye çalışınca sürekli ve yoğun fren kullanınca giriyor.Biraz da viraj falan varsa bu frenajı yaparken daha net beli oluyor.

kontağı kapattıktan sonra anahtarı çeker çekmez kilitlemeye basınca kapılar kilitlenmiyor yani kumanda devrede olmuyor.Sanırım anahtarı çekince tavan lambalarıyla birlikte kumanda devreye giriyor.

d3 ler araç içindeyken kilitlemiyor.

anahtarı çektikten sonra 1 veya 2 saniye içinde kilitlenmiyor sonrasında araç içindeyken kilitleniyor

d3 lerde ani frenlerde dörtlü flaşörlerini yakıyor

ön camlarda arka cotomatik camlardada sıkışma önleyici sensörer varmış bursa fabrikada eğitimde gstediler cama elinizi koyup tam sıkışma anında cam tekrar aşağı iniyor

ayrıca yeni doblo premioda aktif ön koltuk kafalıkları var bunlar kaza anında boynun kırılmasını önlüyor ve kafalıklar öne doğru yatıyor zaten ön kafalıkları elinizle öne iterseniz kafalığın öne gittiğini göreceksiniz

ön camlarda arka cotomatik camlardada sıkışma önleyici sensörer varmış bursa fabrikada eğitimde gstediler cama elinizi koyup tam sıkışma anında cam tekrar aşağı iniyor

ayrıca yeni doblo premioda aktif ön koltuk kafalıkları var bunlar kaza anında boynun kırılmasını önlüyor ve kafalıklar öne doğru yatıyor zaten ön kafalıkları elinizle öne iterseniz kafalığın öne gittiğini göreceksiniz

Dead lock özelligi ile ilgili bir gelişme varmı ?

onu sormayı unuttum ama birdaha gittiğimde sorarım

merhaba arkadaslar .. blue and me özelliğinde mikrofon ön konsolda nerde?? en cok merak ettıgım sey bu 🙂

arkadaslar forumda konu açtım ama cevap alamadım benim aracın arka kapıları açılınca ne uyarı veriyor ne gösterge yanıyor arzıamı var yoksa normal mi ( Araç 1.3 multijet premio d2 2006 )

arkadas masaşşalah ama 3 ayrı yerde 3 aynı konu bu saatte sorularına cevap alamazsın baska yere yazmana gerek yok aksam 8 den sonra bol bol cevap alırsın merak etme

Beyler, araç içi temizlik için mini el süpürgesi satın aldım. Süpürgenin kablo ucuna çakmak kısmına girecek şekilde fiş aparatı takılmış. Sorum şu ki vites kolunun bir yanında çakmak girişi, diğer yanında da max. 180 watt yazan bir diğer giriş mevcut. Süpürgeyi çakmak girişine mi takmalıyım? Diğer giriş tam olarak hangi cihazlar için? Araç için mini buzdolapları buraya takılabiliyor mu?

bende tel şarj etmek için direk 180 watt yazan yere takıyorum sıkıntı yok. bence farketmiyor

merhaba arkadaslar .. blue and me özelliğinde mikrofon ön konsolda nerde?? en cok merak ettıgım sey bu 🙂

tavan lmbasında mikrofon

bende tel şarj etmek için direk 180 watt yazan yere takıyorum sıkıntı yok. bence farketmiyor

Hocam ben de telefon şarjı için bugün çakmağı çıkardım ve o soketi kullandım. Acaba diğer soketi ( max. 180 watt ) çakmak yerine alternatif olarak mı koymuşlardır?

bence alternatif koymuşlardır. ama keşke o alternatif bagajda olsaydı daha iyi olurdu 🙂

Back