Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

d1 lerin bazılarında o özellik var.ama üfleme yok.*hehe*

daha önce de burda okumuştum ya ciddi ciddi yazıyorlardı :?

zaten hiç mantıklı gelmemişti, ordan hava gelecekse kanal yapılır zaten ne o paspas altından döşeme deliklerinden falan *haha2*

demekk ki bizim bilmediğimiz ama fiat mühendislerinin bildiği bir şey var.kesin biz bulamamışızdır.:korsan::korsan::korsan:

La ismail saka yapiyorum ne arar bizde🙂 ön konsoldrn zor üflüulyo zaten🙂
- haksızlık yapmayın doblo (1) in sıcak-soğuk fanı canavardır. kışın adamı terletir, camların buhusunu anında çözer maşallah.
- el freninin arkasından hava filan gelmiyor. denendi..

ok dostum haklısın🙂

bende 2007 doblo var aynı sorun bendede var bagaj kapagı kapı ve camlar kapalı iken zor kapanıyordu daha sonra öğrendim kapılardan birini açık bırakınca daha rahat kapanıyo sizlerde benim gibi yapın

doğrudur el firenin arkasında hava çıkış kanalı var hava geliyor bende 2007 doblo var

La ismail saka yapiyorum ne arar bizde🙂 ön konsoldrn zor üflüulyo zaten🙂
- haksızlık yapmayın doblo (1) in sıcak-soğuk fanı canavardır. kışın adamı terletir, camların buhusunu anında çözer maşallah.
- el freninin arkasından hava filan gelmiyor. denendi..

Elfreni arkası menfezlerden hava gelmesi için, ön panelde ki menfezleri kısın ya da kapatın, havayı da orta dan verin, hava arka tarafa gidiyor.

Elfreni arkası menfezlerden hava gelmesi için, ön panelde ki menfezleri kısın ya da kapatın, havayı da orta dan verin, hava arka tarafa gidiyor.[/quote]

havayı ortadan verin derken tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım; resim üzerindeki harflerden yararlanarak anlatabilir misin? (resim benim aracıma ait değil, alıntıdır) şimdiden teşekkürler.

Elfreni arkası menfezlerden hava gelmesi için, ön panelde ki menfezleri kısın ya da kapatın, havayı da orta dan verin, hava arka tarafa gidiyor.

havayı ortadan verin derken tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım; resim üzerindeki harflerden yararlanarak anlatabilir misin? (resim benim aracıma ait değil, alıntıdır) şimdiden teşekkürler.[/quote]
havayı ortadan verin demek, en sağdaki kumandanın C üzerinde olması demek.

hepsini kapatınca arkaya hava gelse ne yazar.bu seferde önde biz donacağız😀😀:korsan::korsan:.

en güzeli birazcık sabretmek 5 dakikaya içerisi gayet güzel ısınıyo 🙂🙂🙂

Back