Akineton tarafından yazılan metin:
Baki Usta biliyordum bu tepkiyi vereceğini. ve yine sonuna kadar da haklısın elbette. Lakin sıfır araba almışız, adamlar "alarmı dışarıda taktırırsan garanti geçersiz" diyorlar. hatta alarmı getireyim sen tak diyorum onu da kabul etmiyorlar. Neymiş efendim fiatın verdiği alarm olacakmış. len o alarmda cenmax işte! olmaz bunun kutusunda fiat yazıyo bu olcak.
Anlayacağın usta; bize bi kaymak yedirmeden olmaz bu iş diyorlar.
arabayı aldığımda foruma yazmıştım yine alarm konusunu, çaresiz servise gidilecek sonucu çıkmıştı mütalaada.
fiyatına gelince o zamanlar telefonla sorduğumda 320 demişlerdi; 3 hafta evvel gittim konuştum 250ye takarız demişti aksesuar yetkilisi (200 alarma alıyor fiat, 50de ben işçilik alıyorum dedi), 220ye pazarlık etmiştim. bugün kar yağmasaydı 200 e takacaklardı (birkaç sefer ertelediler, bir eleman takabiliyor, o da hastalık sebebiyle işe gelemeyince mahcup oldular işçilik almayalım dediler)
Montajı yapan elemanın ehil olması için dua ediyorum başka birşey gelmiyor elimden.
Bir alarmcının montajı ile aynı olmaz farkındayım elbette. Olmazsa iş bitince bi kontrol ettiririm....