kokplot tarafından yazılan metin:
aynen öyledir. aynı kablolardan benim koltuğun altındada var. koltuğa giren kablolar başka bişeye alamet olamaz.
bize elektrikli koltuk yapmamışlardır umarım süpriz özellik diye😀 yoksa yandık demektir😀
Ekrem tarafından yazılan metin:
kokplot tarafından yazılan metin:
aynen öyledir. aynı kablolardan benim koltuğun altındada var. koltuğa giren kablolar başka bişeye alamet olamaz.
bize elektrikli koltuk yapmamışlardır umarım süpriz özellik diye😀 yoksa yandık demektir😀
Fırlatma Koltuğudur Abi 😀😀😀
Seneye Bu nesil Eski olur Yenisi çıkar abi para tuzağı herşey 😀
brain35 tarafından yazılan metin:
klavuzda yazdığı için paylaştım ama genelde doblo da var. gp öle bir sorun yok
Bugün birşey farkettim arkadaşlar El Freni altındaki plastik Arkaya üfleyen havalandırma kanalıymış 🙂 Klima açıkken elim o tarafa gitti buz gibi estiriyor. Arkadaki insanların az da olsa konforunu düşünmeleri güzel 🙂 Hava yönlendirme düğmesi Ayaklarda olması lazım
![]()
bunyas288 tarafından yazılan metin:
Black Hawk tarafından yazılan metin:
Anahtar derken standart tek düğmeli doblo anahtarıyla mı yoksa bi kumanda vs mi kullanıyorsun.
Ben kendi orjinal anahtarındaki düğmeye basınca kapılar kapanırken camları da kapatsın istiyorum. Bu mümkün mü.?
Mümkün mümkünde sana 100 veya 150 liraya malolur😀 alırsın 2 tane cam kaldırma modülü sağlam bir elektrikçiye montajını yaptırırsın.. Kitledinmi kapıları camlarda kapanır..*tup*
askinkolay tarafından yazılan metin:
Arkadaş ayrıca çok önemli bir uyarım olacak sizlere
Yeni dobloların motor veya kartel muhafaza parçaları yok. Orjinal olarak çıkmıcak. Sebebi araç önden kaza yaptığında motorun yere düşmesi gerekiyor.
EURO 5 normunda olan araçlar böyle olmak zorunda. Testlerede böyle gireceği söylendi.
Bizim yan sanayiciler hemen uyduruk bir kalıpla plastik tabi yaparlar. Fakat takılması uygun deyilmiş tabi karar sizin.
Allah göstermesin kimseye ama ölümlü kazalarda orjinal dışı parça takıldığı tespit edilirse sigorta ile tazminat ve tedavi konusunda başınız ağrıması kesin diyebilirin. Şunuda ilave edeyim önden sert bir kaza anında motorun aşağı düşmesi ölümleri %42 azaltıyormuş. Ayrıca Volswagen de 3 yıldır çıkardığı bütün arabalarda bu kurala uyuyor.
Araçlarınızın motorunu yoldan sıçrayan taşlardan korumak için muhafaza taktırırken bu uyarımı hatırlayın.
Saygılar,
ysnn tarafından yazılan metin:
motoru durduktan sonra selektör yaparsanız Follow Me Home özelliği devreye girer..sinyal kolunu çekerek süre uzunluğunu ayarlarsınız ve o süre kadar kısalar yanarak sizin eve aydınlatma eşliğinde girmenizi sağlar