Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

ben arka tamponun altından bakınca sanki plastik izlenimi veriyorda ondan sordum.

brain35 tarafından yazılan metin:
d2 dobloda geri vitese takmadan debriyaja 2 saniye kökleyip sonra atmak gerekiyo aksi taktirde gıcrt die ses geliyor.

bu konuya kesin çözüm Geriye takacağınız zaman önce 1'e takın sonra Geriye takın. ben yıllrdır alıştım 1 kere bile cırtlamıyor

biraz buna dikkat et , sonra elin alışıyor bilinçsiz olarak önce 1 sonra geri yapıyorsun cırt olayından kurtuluyorsun 🙂

1 vitese takma yerine geri vitese takmadan bekliyorum

bu sorun fiat otomobillerde var bilginiz olsun.
hatta klavuzda yazar.

Bende genelde taktığımı sanıyorum, yerine girmemiş oluyor.

Ama ses çıkartmıyorum. 🙂

Bugün birşey farkettim arkadaşlar El Freni altındaki plastik Arkaya üfleyen havalandırma kanalıymış 🙂 Klima açıkken elim o tarafa gitti buz gibi estiriyor. Arkadaki insanların az da olsa konforunu düşünmeleri güzel 🙂 Hava yönlendirme düğmesi Ayaklarda olması lazım

havalandirma.jpg

ekrem bende kanlı diye okuyorum. 😀 meğerse kanallıymış diyecekmişsin😀

bende bizim yeni kasa D3 dobloların arka koltukşarının amörtüsörlü yada yaylı diyeyim, olduğunu fark ettim. indirmede yada kaldırma esnasında kendiliğinden düzeni alıyor🙂

Ekrem abi onu bende bilmiyordum ögrenmiş oldukta gecen hafta bulusmamızda recep abi cok sey gösterdi bana bilmedigim

avatarların imzaların da yakıyor hani 😀

Dün bişey daha farkettim ama ne işe yaradığını anlayamadım. Park lambasını değiştirmek için Far kapağını açınca farkettim. Siyah bi parça var içersine 5-6 parça ince kablo giriyor. Muhtemelen Hava yastığı sensörü

Back