Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

dostum bilgiler için teşekkürler. Benim arabada kontağı kapattığımızda teypte otomatik olarak kapanıyordu. Ne olduysa, ne yaptıysam artık kontağı kapatınca teyp kapanmıyor. Bunu nasıl eski hale getireceğim bilen var mı acaba?*hmm*
Aynı olay benim de başımda .
Teyp'i değiştirdikten sonra birdaha kapanmaz oldu

abi otomatik kilitlenme bazı premiolarda var diye biliyorum.yanlışım olabilir

hatta emniyet kemer ikaz sesi ve el freni sesli uyarısı avrupya ihraç edilenlerde kesin standart donanımda ama bazen rastlıyouz yurt içine verilen modellerdede bu özelikkler olabiliyor.
Bende 2014 easy paket var 1.3 kemer ikazı var

1.6 premio , debriyaja basiliyken gaz verdigimizde arac 2500deviri gecmiyor en azindan ben yeni kesfettim. 😉

bu özellik neredeyse bütün arabalarda var 🙂

valla ben doğandan dobloya geçtiğim için çarpma normal geliyor? Peki bu yolda giderken bagajın orada ses geliyor gıcırtı gibi bunu nasıl halledebiliriz?
Pudrala gerçekten ?

arkadaşlar bilindiği gibi bazı D3 doblolarda ekranda dış hava sıcaklık gösterge yeri var ama boş yani sıcaklığı göstermiyor. bunun için sensör bağlantısı yapılıp beyinden aktif edildiği zaman dış hava sıcaklığı göstergesi de aktif oluyor. ben eskişehirdeyim. teamdoblo stickerı olan arkadaşlara da ücretsiz aktif edebilirim 🙂
Merhaba ekrem usta sana bu konu hakkında ulaşmak lazim tel verme şansınız varmi acaba tsk

Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama depo kapağı açıkken sürgülü kapıyı açamazsınız( yazılmış?)

Arkadaşlar far otomatik kapama işlemini uyguladım güzel bir özellikmi teşekkürler, acaba kilit açarken aynı şekilde yanma özelliğide ?

arkadaşlar bilindiği gibi bazı D3 doblolarda ekranda dış hava sıcaklık gösterge yeri var ama boş yani sıcaklığı göstermiyor. bunun için sensör bağlantısı yapılıp beyinden aktif edildiği zaman dış hava sıcaklığı göstergesi de aktif oluyor. ben eskişehirdeyim. teamdoblo stickerı olan arkadaşlara da ücretsiz aktif edebilirim 🙂

İyi günler Ekrem abi. D3 doblo’m var bu özelliği sadece beyinden aktif etmek mi gerekli yoksa sensör takmak gerekiyor mu ?

abim tel vermek sorun değil . sorunuzu burdan sorun ihtiyacı olan bir çok arkadaş faydalansın
Sorum özelden yazdim burdanda yazim 2012 d3 var sıcaklık göstergesi ---- yaziyor aynayı talan ettim aynalarda sensör yok aynamı degirlstirmem lazim acaba araci 2 el aldim tsk cevap icin

Sorum özelden yazdim burdanda yazim 2012 d3 var sıcaklık göstergesi ---- yaziyor aynayı talan ettim aynalarda sensör yok aynamı degirlstirmem lazim acaba araci 2 el aldim tsk cevap icin
Normalde alt kuşamında yuvarlak bir çıkıntı olur fakat yan sanayi takıldığından dolayı çalıştırmıyor ve göstermiyor sanırım

d3 kasada bu özelliğin olduğunu bilmiyordum.
az önce denedim gerçekten oldu sağolasın bilgi için.
Tam olarak ne yaptınız acaba anlatabilir misiniz ?

Kumandadan camları acma kapatma sadece ön camlar icin mi gecerli?

Benim sadece ön camlar inip kalkiyor neden acaba

Benim sadece ön camlar inip kalkiyor neden acaba
Aracın kontağını aç tüm cam tuşlarını 5-10 saniye kaldırma pozisyonunda tut cam tuşları kalibre olacak sonra çalışır

Back