Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

@firukk

orjinali sağ ayna altında. ama kapı iç tesisatı yok. ben body beyin bağlantısını yapı şoför kapısı menteşe boşluğuna montaj ediyorum

D3 Bilinen Özellik
Yuvarlak İçine Aldığım Yerden Bagaj Kapağının Açıldığını BİLİYORMUYDUNUZ.?
FB_IMG_1515194287038.jpg

@yunus0635
sayende öğrendik yunusum.tornavida ile falanmı açıyoruz. d1 imde içeriden kol vardı çift kapılı idi bagaj.hey gidi günler hey.

@MEHMET78
ince saatcik tornavida ile başkanım

@yunus0635
sağolasın Yunusum.bakarsın lazım olur.

Bagaj kapıdan gelen sesi engellemek için kişi sistemine bakın kilit in gecti ters u şeklindeki demir oynuyor japon yapıstırıcısı sıkıntı dibine ses kesılıyor

Arkadaşlar yeni d2 kasa maxi aldım yedek lastik var ama binin ve kriko yok acaba ben yerini mi bulamadım bilgisi olan varmi

@Fthkoksal
arka koltuğun altında olması lazım.cargo ise lastik tamir kiti falan olabilir.

@Fthkoksal
arka koltuğun altında olması lazım.cargo ise lastik tamir kiti falan olabilir.

dostum bilgiler için teşekkürler. Benim arabada kontağı kapattığımızda teypte otomatik olarak kapanıyordu. Ne olduysa, ne yaptıysam artık kontağı kapatınca teyp kapanmıyor. Bunu nasıl eski hale getireceğim bilen var mı acaba?*hmm*
Teypte ayarlar menüsünde otomatik on off diye mod var onu açarsanız kontağı kapattıktan belli bir süre sonra kapanır kapatırsanızda kontağı kapatır kapatmaz teypda kapanır

1.6 premio , debriyaja basiliyken gaz verdigimizde arac 2500deviri gecmiyor en azindan ben yeni kesfettim. 😉

Yarın bende denicem bormalde kesiciye giriyo 3500 devirde ama debriyaj muhabbetini bende denicem ??

D4 kaslarda ön camlarda sıkışmaya karşı koruma var cam otomatik kapanırken arasına elinizi falan koyarsanaız sıkıştırmıyo benimkinde öyle

D4 kasa doblolarda açma tuşuna basılı tutarsanız camlar açılır kilitleme tuşuna basılı tutarsanızda camları kapatır

buraya doblolarımızda keşif ettiğimiz yada bilinmeyen özellikleri yazabiliriz.
mesala:
-iç aydıtlamalar bagajda dahil olmak üzere açık bırakılırsa 20 dakika sonra sönüyor.
-özel sistem sayesinde farları ve parkları açık unutma gibi bir sıkıntınız yok.
-aracı stop ettikden sonra kapıları açmaz iseniz 3 dakika boyunca camları indirip kaldırabilirsiniz.

aklıma geldikçe bu başlık altında yazacağım sizlerde ekleyiniz lütfen.
arkadaslar selamunaleykum
2004 D1 Aracima gunduz ledi takicam ve sislere bagliycam acaba bu sis kablosunun hangisi oldugunu nasil bulurum bi yardimci olun lutfen

Merhaba. D2 kasa 2011 doblo. Camlari kapatip acarken dugmeye basip beklemem lazim. 2 3 sn basinca kendisi tam kapatma veya acma ozelligi varmi? Varsa nasil aktif ediyoruz

Silecekler çalışıyorken geri vitese takınca arka silecekte çalışmaya başlar

Back