inşallah diyelim. aslında şimdi tam zamanı ama gel de yaptığın masrafa kıy 🙂 neyse napalım kısmet böyleymiş bir müddet daha takılcaz ihtiyar arabamla. dediğin gibi seneye falan yaparız o işi.
biz bayağı yıprattık arabayı berat. hem yük hem insan nakli için baya hırpalandı araç. mesela babamın bağ bahçe işleri için şöförle berbaber 9 kişi + işçilerin çapa ve eşyalarını tarlaya götürüp getiriyorum. iş icabı yeri geliyo 1 ton yük koyuyorum falan o yüzden ihtiyar diyorum yani. yaşı genç ama yıpranmışlığı fazla 🙂
aynen hatta daha beter dolmuşa hiç 1100 kg yük koydunuz mu. ben bikaç defa eskişehir bursa arası o yükle gidip gelmek zorunda kaldım. araba napcağını şaşırdı 🙂 arka denge milleri mi çubukları mı ne varmış onlar yamulmuş. değiştirttim ve bidaha asla öyle bir yüke maarruz bırakmadım🙂
abi bizim çalıştığımız biyer var adı kanal boyu dümdüz bi yoldu ama şimdi çok bozuk ve her yer çukur mıcır taş falan hergün ordan 3 4 kez geçmek zorunda kalıyoruz ve hızlı bi şekilde gitmemeiz gerekiyo o yüzden bizim arabanın anası ağladı değişmiyen yeri kalmadı denge kollarını bizde değiştirdik artık amortisör falan kalmadı
allah kolaylık versin size de. zor iş. ne diyeyim. benim araç da sizin dolmuş gibi işte. 🙂 ekmek parası için ordan oraya geziyo. gidip gelmediği yer-yol yok. mecburiyet.