Doblolarımızın Güncel Kmleri

hayırlı olsun van nice 40 binlere hele şükür doblo 40 bin oldu

biz sizi geçecez bu gidişle 25500 km deyiz şuan

2007 model 40 bin km araç görünce içim acıyo walla 2006 model 190100 km sattım eşşek gibi kullanmışız aracı bizim bi komşu bizden 1 ay sonra doblo aldı daha km si 19 binde ondan öncede şahini vardı 93 model 35 bin km sattı dobloyu aldı

2007 model 40 bin km araç görünce içim acıyo walla 2006 model 190100 km sattım eşşek gibi kullanmışız aracı bizim bi komşu bizden 1 ay sonra doblo aldı daha km si 19 binde ondan öncede şahini vardı 93 model 35 bin km sattı dobloyu aldı

oda hiç binmemiş arabasına

araba almış garajda yatırıyo arabasını heryere bisiklette gidiyo sadece ayda bir kere biniyo arabasına

tercih meselesi toprağım. binilmicekse alınmaması gerekir. çünkü durduğu yerde bile masraflar ağır. vergi,muayene,sigorta,kasko vs. ama tabi tercih onun 🙂

bence binememkte iyi değilki bir sürü vergi ödüyorsun sonra binme satarkende pek farketmiyor

aslında km bu kadar olmazdıda son 2 aydır peder bey 2 günde bir çorlu istanbul yapıyo nerdeyse ayda 4 bin km yol yapıyoz 😀

574 binde bizim dolmuş motor ise 74 binde 😀

aslında km bu kadar olmazdıda son 2 aydır peder bey 2 günde bir çorlu istanbul yapıyo nerdeyse ayda 4 bin km yol yapıyoz 😀

binin binin doblolarınıza

berat sizde çok iyi yol yapıyorsunuz

abi ayda 8 bin kmye yakın yapıyoruz 😀

ama tabi dolmuşsunuz siz istanbulda taksiciler 15 bin yapıyorlar

orası istanbul abi orada çok yaparlar

istanbulda pahalı arabaya binmek bi dert abi

abi ikide bir sürterler çarparlar falan

orası öylre özellikle berat park sorunu çok var parkedecek yer bulamıyoruz

biliyorum abi ayımlar istanbulda yaşıyolar onlara gidince kaç sokak öteye park ediyoruz arabayı

bıktım iyice park olayından tıklım tıklım bazı aylarda 3 araba yerine bi araba park ediyor ondan sonra kavga gürültü bencil insanlar düşünmüyorlar biri daha yanaşacak diye ayılar*ciks**dett*

haklısın abi buradada var o tür ayılardan ama ara sokaklar boş ALLAHTAN 😀

Back