Doblolarımızın Güncel Kmleri

2005 multijet 293.000 🙂

hey maaşallah

1,3 multijet için daha yolun başları önünde 1 milyon km var

500.000 falan desen tamam derim de 1 milyon sanmıyorum yapacağını

gözümle 700,000 kmde 1,3 multijet albea gördüm ticari taksi bakıma geldi adam rahat bi 200 bin falan giderim diyordu birde şuana kadar motor yapılmadan 1 milyon kmde albea 1,3 multijet var yalan söyleyecek halimiz yok 😀

sahibindende satılık 947 binde albea var motor yapıld mı bilmiyorum buna ama benim gördüğüm 700 bindekine yapılmamıştı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kale-ticaretten-ticari-taksi-cikmalarinda-bahar-kampanyasi-82198426/detay linkteki araba 947 bin kmde ama motor yapıldımı bilmiyorum

inşallah 1,3 multiJET doblolar da bu kadar uzun km ler gider. yalan mı söylicez demişsin ama ben gitmez diye iddia etmedim. motor 1,3 olduğu için doblo kasası ağır gelebilir albea ya nazaran. motor biraz daha önce yıpranır diye düşünüyorum. ama en başta da dediğim gibi keşke gitse. ne güzel olur. 🙂 hemen alırım 1,3 multijet. 🙂

serviste 600 b,nde 1,3 dobloda vardı 2005 model cargo 1,3

ayrıca forumda 1,9 düz dizel ile 500 bin gören üyemiz var bence bi rekor 1,9 düz dizeller 150 bin gibi sorunlar çıkarıyordu

2005 multijet 293.000 🙂

hey maaşallah

1,3 multijet için daha yolun başları önünde 1 milyon km var

500.000 falan desen tamam derim de 1 milyon sanmıyorum yapacağını

gözümle 700,000 kmde 1,3 multijet albea gördüm ticari taksi bakıma geldi adam rahat bi 200 bin falan giderim diyordu birde şuana kadar motor yapılmadan 1 milyon kmde albea 1,3 multijet var yalan söyleyecek halimiz yok 😀

sahibindende satılık 947 binde albea var motor yapıld mı bilmiyorum buna ama benim gördüğüm 700 bindekine yapılmamıştı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kale-ticaretten-ticari-taksi-cikmalarinda-bahar-kampanyasi-82198426/detay linkteki araba 947 bin kmde ama motor yapıldımı bilmiyorum

inşallah 1,3 multiJET doblolar da bu kadar uzun km ler gider. yalan mı söylicez demişsin ama ben gitmez diye iddia etmedim. motor 1,3 olduğu için doblo kasası ağır gelebilir albea ya nazaran. motor biraz daha önce yıpranır diye düşünüyorum. ama en başta da dediğim gibi keşke gitse. ne güzel olur. 🙂 hemen alırım 1,3 multijet. 🙂

Bende 1milyonu görceğimi düşünmüyorm ama 🙂 500bini rahat geçtiğini duymuştum.Maşallah şimdilk bi sorun yok .)

inşallah da herhangi bi sorun çıkmaz kardeşim. keşke 1 milyon km binebilsen. ama dediğin gibi 500bini rahat devirir. zaten o zamana kadar da yenilemeni tavsiye ederim.

biraz ticari taksilere bakın anlarsınız bence çünkü bende gözümle gördüm 700 binde maşallah dedim hususi binilenler o kmleri görmez yılda 20 bin km yol yapıyoruz biz

bu gece itibari ile

190005 km

yok daha motor filan yaptırmadım triger değiştirmedim

an itibariyle 229016km.
saygılar.

bugün

25300 kmdeyiz

barış sattınmı arabanı.hayırlı olsun.

hayırlı olsun barış abi

hayırlı olsun abi.

hayırlı olsun kaça sattınız

2007 model bugün 40.000 km oldu 😀