arkadaşlar e-devlet üzerinde Sigortacılık Şikayet Başvuru ve Takip diye bir bölüm var ben burdan sigorta fiyatlarıyla alakalı şikayetimi dile getirdim sizde yapabilirsiniz
Biraz önce generali den fiyat aldım . İndirimli olarak 1200 küsür fiyat çıkarttılar .
Ankara,2013 1.3 premio,yaş 28,geçen sene 900 liraya yaptırdım,hasarsızlığım var 1 yıllık
@ceyhungulen
Eyvallah .Yaptıramadım daha . Heryerden fiat almayı düşünüyorum . Bu fiyatlar çok uçuk . Allah hepimize kolaylık versin , yakında kimse binemeyecek arabaya
@F.Caner
Arabanın marka modeli motor hacmi bile rakamı etkiliyor.
2015 ile 2013 farklı olabilir primleri.
en güzeli her yerden araştırıp öyle yaptırmak.
trafik sigortasının aracın marka modeline göre olması çok saçma aslında. kasko olsa tamam da trafik olmamalı!
sonuçta kasko'da kendi aracınızın hasarı ödeniyor. dolayısı ile aracınızın marka/modeli/yılı kısaca değerine etki edebilecek şeyleri önemli.
ancak trafikte sadece karşı tarafın hasarı ödeniyor. karşı taraf ta her tür ve değerde araç olabilir. kendi aracından bağımsız olarak herkes için aynı belirsiz risk geçerli trafik sigortasında. şahin kullanan da mercedes kullanan da aynı araca çarpıp aynı hasarı verir (en azında aynı sınıftaki araçlarda) ve aynı tazminatı karşı tarafa öderler.