Doblo Sigorta Fiyatları

hayır fark etmiyor en büyük etken sürücünün ve ruhsat sahibinin ehliyet sicili daha önce kazları var ise çok ucuk rakkamlar çıkıyor

arkadaşlar e-devlet üzerinde Sigortacılık Şikayet Başvuru ve Takip diye bir bölüm var ben burdan sigorta fiyatlarıyla alakalı şikayetimi dile getirdim sizde yapabilirsiniz

@Gemlikforum
genel şikayet yeri yok. firma seçmeden yapılmıyor sanırım.

buldum sigorta bilgi merkezini seçtim.

@ali0635

Merhaba.
2011
D3
06 plaka
İstanbul. İkamet
1989 doğum
Üzerime. Kayıtlı. İlk arabam. Saygılar hayırlı geceler

@MEHMET78

ben kendi sigorta firmamı seçerek yaptım

resmen soygun. 925 liraya yaptırdım ben

dün gece sigortam net üzerinden anadolu sigortadan yaptırdım 1314tl 2015 doblo 1.3 combi premio

Son düzenleme:
Biraz önce generali den fiyat aldım . İndirimli olarak 1200 küsür fiyat çıkarttılar .
Ankara,2013 1.3 premio,yaş 28,geçen sene 900 liraya yaptırdım,hasarsızlığım var 1 yıllık

@ersinaksor
Hayırlı olsun 🙂

@ceyhungulen
Eyvallah .Yaptıramadım daha . Heryerden fiat almayı düşünüyorum . Bu fiyatlar çok uçuk . Allah hepimize kolaylık versin , yakında kimse binemeyecek arabaya

@ersinaksor
trafik poliçesini heryerden araştırıp öyle yaptır.
Rakamlar arasında uçuk farklılıklar çıkabiliyor.

@ersinaksor
Hocam birde servise sorun biz 2015 doblo trekking e 945 e yaptırdık

@F.Caner
Arabanın marka modeli motor hacmi bile rakamı etkiliyor.
2015 ile 2013 farklı olabilir primleri.
en güzeli her yerden araştırıp öyle yaptırmak.

@ceyhungulen
Aynen abi güzelce araştırmak bize en uygun servis verdi sigortam net 1045 anadolu sigorta vermişti servisten başka

sampo da uygun veriyor.sormak lazım.kaskoyu ise servis anlaşmalı olursa daha iyi olur.

trafik sigortasının aracın marka modeline göre olması çok saçma aslında. kasko olsa tamam da trafik olmamalı!
sonuçta kasko'da kendi aracınızın hasarı ödeniyor. dolayısı ile aracınızın marka/modeli/yılı kısaca değerine etki edebilecek şeyleri önemli.
ancak trafikte sadece karşı tarafın hasarı ödeniyor. karşı taraf ta her tür ve değerde araç olabilir. kendi aracından bağımsız olarak herkes için aynı belirsiz risk geçerli trafik sigortasında. şahin kullanan da mercedes kullanan da aynı araca çarpıp aynı hasarı verir (en azında aynı sınıftaki araçlarda) ve aynı tazminatı karşı tarafa öderler.

Back