Doblo Sigorta Fiyatları

@sertrock
Bence gerek yok çünkü sigorta şirketlerinin büyük çoğunluğu artık ikametgah adresine göre fiyatlandırma yapmakta boşa masraf etmeyin

@elibollarsigorta
işte sıkıntı orada.iyi niyet yok ortada.keser gibi hep bana hep bana diyorlar.bunuda düzeltirler inşaallah.

@elibollarsigorta
abi bu olay benimde canımı sıkıyor.
çok saçma ve gereksiz.
teklif çalışıcam referans için eski poliçelerini yazıyor ekrana
haydeee plakasını bul tekrar sorgula tramerde belge no al.

zaman kaybı.

@ceyhungulen
Artık akşama kadar trafik fiyatı bakmaktan gına geliyor , sorgu sayısına bakıyorum 70 olmuş soruyorum ne fiyat aldın diye abi ilk sana geldim diyor benim şarteller atıyor o Zaman 🙂)))

Daha önceden bu belgeyi paylaşmıştım sanırım.
kamyonet araçlar için hasar adedi ve rakamı ne olursa olsun trafik poliçeleri için sınırlama gelmişti.
Hususi araçlara da gelse iyi olur.
IMG-20151028-WA0000-1.jpg

@elibollarsigorta
Aynı kaderi paylaşıyoruz abi.
bizim ekranda ....... numaralı teklifte plakaya rastlandı diyor adama soruyorum yok diyor.
10 firmadan teklif alıyorum müşteri 11.yi buluyor oda hepsinden uygun çıkıyor.
Hayırlısı olsun bakalım.

trafik sigortasında hasarsızlık indirimi yapılıyor mu acaba?

@sertrock
tabikide
ilk sene %10
ikinci sene %15
üçüncü ve takip eden senelerde %20

@ceyhungulen
Vatandaş için hiç iyi bir uygulama olmadı maalesef sadece azami prim belirlenmesi indirimli poliçelerinde fiyatlarının artmasına neden oldu kazalı olan 3000 e indirimi olan 500 e yaptırıyorken şimdi kazalı olan 2000 e indirimli olan 800-900 e yaptırıyor maalesef eğer otomobil içinde böyle bir dayatma gelirse vay vatandaşın haline , vay sigortacının haline

@elibollarsigorta
abi bugün trafik kestim
%20 indirimli kamyonet 8 yerdeki fiyat
1999.99 ve 2000 başka yok.
indirimli olanlarıda yükseltiler bu 1.ayda

@ceyhungulen
hasarsızlık indirimi sigortayı aynı firmadan yenileyice mi devreye giriyor mu yoksa firma ayrımı olmaksızın mı?

@sertrock
indirimin firmayla alakası yok.
kişiyi takip eder.
aynı şekilde zamlı yapılan poliçelerde kişiyi takip eder.

@ceyhungulen
hocam arabam 2004 doblo ruhsatta N1 yazıyor.şimdi benim sigorta bedelim de 2000 tl yi bulur mu?

@sertrock
İndirim oranına göre değişir daha aşşağı çıkabilir 2000 TL çıkabilecek en yüksek rakam daha üstü yok

2003 d1 gecen yil 538 tl yaptirdim sigortaci bu sene 700 den asagi cikmaz dedi indirim beklerken bu nedir arkadas arabaya binmez ettiler durdugu yerde bile masrafi cogaldi

@elibollarsigorta abi hayırlı işler.
dün konuştuğumuz H.oto - Kamyonet arası trafik hasarsızlık aktarımını genel müdürlüğe sordum,
2 ay öncesine kadar veriyorduk yeni düzenleme olduğundan hiç bir sigorta indirim aktarımı yapamaz dendi.

ama en önemlisi şu ,
trafik teklif aşamasında eski poliçe bilgilerini (araç kullanım tarzı h.oto ve kamyonetlerde) referans gösteriyor (indirim vermese bile)
müşterinin hasarı varsa yeni teklife hasarlı basakmaklardan alıyor. 🙂

Yani indirimleri vermeyip , süprimli tarifeleri yansıtıyor.

bugün bende yaptırdım. tam 1090 tl....o bir şey değil. eski bir bmc kamyonetimiz var. çiftlik işlerinde kullanıyoruz. sigorta gecikmeli yapıldığı için 960tl ödedim. aracın fiyatı 3000tl....yuh olsun

Back