berat
Fenomen Üye
- Adı
- Berat
- Modeli
- Renk
- Mistik Gri
sınavlarım bisin bende dobloyu senin gibi temizliyicem özendim sana normalde her pazar dobloyu iç dış ne var ne yoksa temizlerdim ama artık zaman bulamıyorum babam desen arada bi dışını yıkatıyo içide çok pis olmuyo ama benim gözüme batıyo
İyi akşamlar siyah rengi nasıl temiz tutarız küçücük bi bilgi varsa alabilirmiyim
EYVALLAH OGUZ YAZDIKLARINI UYGULAYACAMİyi akşamlar siyah rengi nasıl temiz tutarız küçücük bi bilgi varsa alabilirmiyim
bundan önceki doblolasrımız koyu renkti biri füme biri define mavisi
koyu renge bakmak biraz zor aslında ayıbı belli ediyorlar
ama bikere yıkarken kesinlikle fırça kullanmayın arabnızı cilalı şampun ile mikro fiber eldiven ve süngerle yıkatın boyanıza düzenli olarak cila ile parlatma ve boya koruma işlemlerini yapın bu işlemleri yapın arabnız herzaman parlak kalır
abi motor aksamını siliyorum ama parlatamıyorum nasıl temizliyosun motor aksamını
havalar ısındı artık kimse karışamaz dobloyla aramdaki bağa 😀
EYVALLAH OGUZ YAZDIKLARINI UYGULAYACAMİyi akşamlar siyah rengi nasıl temiz tutarız küçücük bi bilgi varsa alabilirmiyim
bundan önceki doblolasrımız koyu renkti biri füme biri define mavisi
koyu renge bakmak biraz zor aslında ayıbı belli ediyorlar
ama bikere yıkarken kesinlikle fırça kullanmayın arabnızı cilalı şampun ile mikro fiber eldiven ve süngerle yıkatın boyanıza düzenli olarak cila ile parlatma ve boya koruma işlemlerini yapın bu işlemleri yapın arabnız herzaman parlak kalır
bizim motor çok pis değil ama parlak değil bide bazı yerlerde yağ gibi lekeler var onları çıkaramıyorum bu arada suyla yıkamak zararlı olmazmı doblo için beyin falan bu arada d1 in su gelmemesi gereken yerler neresi abi parlatıcı yanıcı değil dimi...
hep siliyorum zaten ama motorcu parlatma yakarsın demişti
abi kırmızı allaha emanet gidiyo motoru toz toprak içinde zaten iç aksamı sadece siliyolar parlatnıyo babam 5 ltlik parlatıcının markası bi de fiyat ne abi