DOBLO PARLATMA VE BOYA KORUMA TEMİZLİK

sınavlarım bisin bende dobloyu senin gibi temizliyicem özendim sana normalde her pazar dobloyu iç dış ne var ne yoksa temizlerdim ama artık zaman bulamıyorum babam desen arada bi dışını yıkatıyo içide çok pis olmuyo ama benim gözüme batıyo

birde motordan bi kare paylaşıyım gerçi bunu geçen ay çekmiştim ama motor şuanda pırıl pırıl motouda düzenli olarak temizlerrim herzaman sıfır gibi binmek çok zevkli oluyor😀

3vyb1.jpg
[/url]

sınavlarım bisin bende dobloyu senin gibi temizliyicem özendim sana normalde her pazar dobloyu iç dış ne var ne yoksa temizlerdim ama artık zaman bulamıyorum babam desen arada bi dışını yıkatıyo içide çok pis olmuyo ama benim gözüme batıyo

yap tabi berat sonuçta arabanın içinde biz nefes alıyoruz temizlik önemli

İyi akşamlar siyah rengi nasıl temiz tutarız küçücük bi bilgi varsa alabilirmiyim

bundan önceki doblolasrımız koyu renkti biri füme biri define mavisi
koyu renge bakmak biraz zor aslında ayıbı belli ediyorlar

ama bikere yıkarken kesinlikle fırça kullanmayın arabnızı cilalı şampun ile mikro fiber eldiven ve süngerle yıkatın boyanıza düzenli olarak cila ile parlatma ve boya koruma işlemlerini yapın bu işlemleri yapın arabnız herzaman parlak kalır

abi motor aksamını siliyorum ama parlatamıyorum nasıl temizliyosun motor aksamını

havalar ısındı artık kimse karışamaz dobloyla aramdaki bağa 😀

İyi akşamlar siyah rengi nasıl temiz tutarız küçücük bi bilgi varsa alabilirmiyim

ama bikere yıkarken kesinlikle fırça kullanmayın arabnızı cilalı şampun ile mikro fiber eldiven ve süngerle yıkatın boyanıza düzenli olarak cila ile parlatma ve boya koruma işlemlerini yapın bu işlemleri yapın arabnız herzaman parlak kalır
EYVALLAH OGUZ YAZDIKLARINI UYGULAYACAM

abi motor aksamını siliyorum ama parlatamıyorum nasıl temizliyosun motor aksamını

havalar ısındı artık kimse karışamaz dobloyla aramdaki bağa 😀

motorunuz çok kirli ise ilk önce mutfaklşarda kullanılan yağ ve kir sökücü ile kirleri yumuşatın sünger ve detay fırçası ile yıkayın ve su ile durulayın arabnın sigorta kutusuna ve beynine dikkat edin daha sonra imkan varsa tazlikli hava ile kurulayın yoksada bez ile kurulatın iyice kuruduktan sonra motorun üzerine bol parlatıcı sıkın sünger ilede fazlalığını alıp parlatın ve resimdeki gibi sıfır gibi temiz motora sahip olun

ben arabanın her yerini böyle detaylı temizlerim özellikle içinde plastikler torpido koltuklar tavan taban döşemesinin temizliği çok önemli

EYVALLAH OGUZ YAZDIKLARINI UYGULAYACAM

nedemek abi

bizim motor çok pis değil ama parlak değil bide bazı yerlerde yağ gibi lekeler var onları çıkaramıyorum bu arada suyla yıkamak zararlı olmazmı doblo için beyin falan bu arada d1 in su gelmemesi gereken yerler neresi abi parlatıcı yanıcı değil dimi...

bizim motor çok pis değil ama parlak değil bide bazı yerlerde yağ gibi lekeler var onları çıkaramıyorum bu arada suyla yıkamak zararlı olmazmı doblo için beyin falan bu arada d1 in su gelmemesi gereken yerler neresi abi parlatıcı yanıcı değil dimi...

su gelmemesi gereken yerler ateşleme sistemi yani bujilere falan su gitmesin beyin sigorta kutusu

parlatıcılar yanıcı değiller yani bişey olmaz herkes kullanıyor ama ilk önce güzelce bi temizle öyle parlat yoksa iyi olmaz

hep siliyorum zaten ama motorcu parlatma yakarsın demişti

hep siliyorum zaten ama motorcu parlatma yakarsın demişti

ne alakası var ya yakmayla ne ustalar var

adam gibi parlatıcı alırsan hiçbirşey olmaz

bu arada berat detaylı temizlik için parlatıcını 5 litrelikte alabilirsin daha uyguna gelir ben öyle yapıyorum

sizde 2 tane doblo var çünkü

abi kırmızı allaha emanet gidiyo motoru toz toprak içinde zaten iç aksamı sadece siliyolar parlatnıyo babam 5 ltlik parlatıcının markası bi de fiyat ne abi

abi kırmızı allaha emanet gidiyo motoru toz toprak içinde zaten iç aksamı sadece siliyolar parlatnıyo babam 5 ltlik parlatıcının markası bi de fiyat ne abi

berat 5 tllik değil 5 litrelik süt alıyorum fiyatı 30 lira öyle daha iyi oluyor

Back