- Adı
- Murat Üresin
- Kan Grubu
- 0 +
- Meslek
- Memur
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- 20. Yıl Özel Seri
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2020
- Renk
- Siyah
Sponsorluk sadece indirim ile mi oluyor?13 bin lira tse'ye ödeme yapıyorlar gerisi kendilerine kalıyor ne kazanmaması. Şuanda para basıyorlar. Kardan zarar etmek istemiyor Günaydın Oto hepsi bu. Kimse zararına iş yapmaz. İsteyen istediği yere yaptırır. Ben çevreme günaydın otoya yaptırmamaları konusunda tavsiyede bulunuyorum. Müşteri sayıları azaldıkça fiyatı diğerleriyle aynı seviyeye çekmek zorunda kalacaklar. Pos çekimi yapılan bir işlemden vergi kaçıramazsınız. Günaydın oto pos çekiminde bile fark alırken *********************************** fark almadan çekim yapıyor.Demek ki isterlerse 25 bine de yapabiliyorlarmış değil mi? Sponsor olup standart fiyatın uygulanması kadar saçma bir işlem yok bunu da kabul edin lütfen.
Sizin isteiğinize göre mi sponsorluk yapalım?
Supsan mesela her buluşmada 1 turbo, 1 triger, 1 supap takımı veriyor bu mantıklı Supsan indirim yapsın mı diyeceksinniz?
İptal mi edelim sponsorluğu?
Veya Petronas her buluşmada 18 teneke yağ veriyor indirim olsun ürün verme mi diyelim?
Fiat sponsorumuz her buluşmada yer, yiyecek içecek hediye veriyor ver me bize araç ta indirim mi ver diyelim?
Ama bu sponsorlar indirim vermiyor ne yapalım sizce ? Sonyolcu istemiyor bu yüzden iptal mi edelim diyelim?
Sponsoru karalama, kendi işinize gelen firmanın bir daha burada reklamını bir daha yapmayın.
Kurallarımızda sponsor harici başka marka reklamı yapılması yasak. Şimdiye kadar müsahamma gösterdim ama 16 yıllık kuralları uygulayacağım.
Biz sponsorluk yaptığımızda BAŞKA FİRMA YOKTU. Var mıydı?
Sponsorluk 1 yıl yapıldı. Benden anlaşmayı bozmamı istemeniz ayıp. Ben verdiğim sözden dönmem. Adamlardan indirim alamadık ama her buluşmada 1 dönüşüm aldık buluşmalarda ve promosyon hediyeleri için destek alıyoruz. Bunları da üyelere veriyoruz.
Size dedik ki uygun varsa oraya yaptırın. Ama risklerini söyledim. Halen diyorsunuz ki pos tan çekilen tutatın faturası tam kesilmek zorunda. Evet ama halen yazdığımı ANLAMAMAKTA ısrar ediyorsunuz. Elden alma havale eft gibi seçenekleri var buralarda da farklı fatura tutarları var bunun farkındayız gördük çünkü sonra bana gelip burada o firmalar ucuz onlara yaptırın diye millete reklam yapıyorsunuz. YAPTIRMAM.
PARA BASIYORLAR DEDİĞİN NOKTADA HEPSİ PARA BASIYOR AMA İŞİNİ TAM ANLAMIYLA MALİYE GELSE AÇIKLAMAYACAIĞI BİRŞEY OLMAYAN FİRMA ŞUAN BİZİM GÖZÜMÜZDE GÜNAYDIN OTO.
GEL ŞİKAYET EDELİM SENİN FİRMA İLE BENİM FİRMAYI.
SEN SENİNKİNİ ET BEN DE BİZİM FİRMAYI.
HATTA ŞU SÖZÜDE VERELİM HERHANGİ BİRŞEY ÇIKARSA KENDİ ARAÇLARIMIZIN OTOMOBİL DÖNÜŞÜMÜ DE İPTAL EDİLSİN?