Doblo DOBLO OTOMOBİLE DÖNÜYOR

tatar sedat

Azimli Üye
Doblo
Adı
sedat
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Merhaba geçen 10 gün önce dublomuzu aldık bu benim ilk dublom kangom vardı ama dublo ilk oldu 2016 mod trekking. Dun gece bi reklam gördüm int de otomobile dönüştürme ile ilgili sabah aradım ruhsat fotografından baktılar oluyor. öğlene gittim tadilat projesi cizildi. şimdi muayene kaldı pazartesi ona gidicez ve salı günü bizim kamyonet otomobil oluyor inşallah 2 gün önce de çeki demirini işletmiştim bu iş hesapta yoktu keşke ikisini bir halledseydik neyse oldu artık.
çeki demiri 17 bin otomobil tadilatı 30 bin muayene zaten bitiyordu yapılacak. bakalım pazartesi halledebileceğiz mi

güle güle kullan
darısı 2008 Doblo 2 lerin başına

hayırlı olsun sponsorumuz günaydın oto ile birçok üyemiz otomobil oldu.
yıl bitmeden bir an önce muayene ve noter işini çözmeniz lazım

pazartesi muayene randevumuz var inşallah halledicez teşekkürler

Merhaba bende yeni Doblo alacagim 2.el olarak. Devamlı otomobil ruhsatlı olanlara bakıyorum ama kamyonetten otomobile çevirme tüm kasalar icinmi geçerli ? Yada belli bir kriteri varmı çevirmek için ?

Merhaba bende yeni Doblo alacagim 2.el olarak. Devamlı otomobil ruhsatlı olanlara bakıyorum ama kamyonetten otomobile çevirme tüm kasalar icinmi geçerli ? Yada belli bir kriteri varmı çevirmek için ?
Doblo 2'ler olmuyor Doblo 3 ya da 4 oluyor bende Doblo 2 var 2008 model olmuyor maalesef

Değerli arkadaşlar linke tıklayın konuya burdan devam edelim

hayırlı olsun sponsorumuz günaydın oto ile birçok üyemiz otomobil oldu.
yıl bitmeden bir an önce muayene ve noter işini çözmeniz lazım
Ben muayene tarihini bekleyeyim diye düşünüyorum 2025 temmuzda bitiyor muayene. Otomobile çevirme ücreti yeni yılda çok artar mı acaba?

Benim de o tarihte bitiyor fiyat makul olursa düşünülebilir

bugün muayene ve ruhsat işeri tamam oldu ruhsatımızda artık m1 sınıfı ve muayene geçerlilik tarihi 23/12/2026 olarak işlendi.
yapöak istiyenler olursa günaydın oto ile iletişime gecebilir kontrol edip size dönüyorlar.

dün egr temizliği yaptım tarın da inşallah triger ve bakımlarını yapcam yag filitre antifiriz elimizden geleni.

Benim de o tarihte bitiyor fiyat makul olursa düşünülebilir
10 bin artmış 28'den 38 bine çıkarmışlar bu kadar artış olmasını beklemiyordum.Farklı firmalarıda araştırcağım.Uygun fiyat bulursam buradan paylaşırım veya uygun fiyat bulan arkadaşlarda paylaşırsa forumdaşlarımızda faydalanmış olur.

Bizimde D1 2006 1.9 jtd vip aracımız var kamyonet geçiyor otomobil ruhsatlı ya çevirebilir miyiz ve ne kadar tutar bilgisi olan var mı acaba?

Son düzenleme:
GÜNAYDIN OTO HASTANESİNE RUHSAT RESMİNİ ATARSANIZ BİLGİ VERİYOLAR
BEN 30 BİNE YAPTIRMIŞTIM ANCAK ŞU AN 38 BİN

Back