Doblo Kış Lastiği Alanlar - Alacaklar

Hangi marka?

• Lassa

• Bridgestone

• Petlas

• Goodyear

• Michelin

• Continental

• Nokian

• Yokohama

• Pirelli

• Dunlop

• Diğer Marka

• Toplam katılım
    133
3 takım olarak kis lastiği alacağım, sizlerin tavsiye edebileceği kis lastiği nedir daha önce sava kullanmıştım, çokta güzeldi. Sava ayarında ?

Lastiğin ses olayına ben hakim değilim ya 🙂 Motor sesinden lastiğin sesi çok fark edilmiyor yada ben ayırt edemiyorum.

Kış ilinizde çok ağır geçmiyorsa Goodyear Vector ya da Michelin CrossClimate lastiklerini öneririm (4 mevsim lastiklerdir. Sök-tak uğraşmamak namına). Eğer gerçek bir kış lastiğine ihtiyacınız varsa da GoodYear Ultragrip 9 tavsiye ederim. Bütçeniz biraz dar ise Lassa Snoways 3 öneririm. Tavsiye ettiğim 4 mevsim lastikler kendini kanıtlamıştır. Youtubede videolarını izleyebilirsiniz.

Yerli malı yurdun malı dedik petlas 205 55 16 aldım. Tanesini 200 tlden.

Klaber quadraxer 2 aldim. Koklu bir firma Michelin satin aldiktan sonra arkasi baya saglam 🙂 dort mevsim tanesi 180 tl ye geldi ve suana kadar kullanmada cok memnunum cok yumusak ve ilginc bir lastik eski sahibi petlas takmis bir yillik lastik olmasina ragmen acayip rahatsiz edici ve sesli bir lastikti. Ama suan ki lastiklerim cok sessiz ve islak zeminde guven veren bir lastik. Rabbim cumlemizi kazadan ve beladan korusun...

doblo 2 aracıma 4adet lassa snoways kış lastiği aldım ama aldığıma binpişman oldum 4 kere kaza atlattım araç kesinlikle durmuyor 50km hızla giderken frene bastığımda 15 20 metre kızaklıyor ıslak yolda 50km ile 25 30 metre abartısız kayıyor asla almayın aldırrmayın şimdi bu lastiklerin yerine ne marka önerirsiniz doblo2ye şu markayı taktım çok memnunum diyen varmı

doblo 2 aracıma 4adet lassa snoways kış lastiği aldım ama aldığıma binpişman oldum 4 kere kaza atlattım araç kesinlikle durmuyor 50km hızla giderken frene bastığımda 15 20 metre kızaklıyor ıslak yolda 50km ile 25 30 metre abartısız kayıyor asla almayın aldırrmayın şimdi bu lastiklerin yerine ne marka önerirsiniz doblo2ye şu markayı taktım çok memnunum diyen varmı
Kış lastiğinde usta nokian markadır.

D1 imdede d3 ümdede kullandım petlastan memnun oldum.

Good year alın connet te 4 senedir kullanıyoruz çokta memlunuz

205 55 16.modeline yarın bakarım inşaallah.
Merhaba,
Standart 195/60 r16 diye biliyorum. Lastiğin genişliğinin artması kış lastiği için avantaj mıdır?
Araçta yük taşınmayacak, iş için değil aile arabası olarak kullanılıyor. Bu durumda lastik ebadının ne olması gerekir? Bunu tamamen bilmediğimden soruyorum.

Merhaba,
Standart 195/60 r16 diye biliyorum. Lastiğin genişliğinin artması kış lastiği için avantaj mıdır?
Araçta yük taşınmayacak, iş için değil aile arabası olarak kullanılıyor. Bu durumda lastik ebadının ne olması gerekir? Bunu tamamen bilmediğimden soruyorum.
Evet orjinali 195 60 16. Ama o zaman çok daha pahalı idi.lastikler çok bulunmadığından.genişliğin artması kışlıkta iyi değil aslında.

Evet orjinali 195 60 16. Ama o zaman çok daha pahalı idi.lastikler çok bulunmadığından.genişliğin artması kışlıkta iyi değil aslında.
Evet bende biraz araştırdım bu mesajdan sonra , herkes fiyatından ötürü 205 55 16 yı tercih etmiş. Testlerde %1.25 lik bir fark çıkıyormuş. Onunda önemli olmadığı söyleniyor. Bende sizin gibi tercih edeceğim sanırım.

Back