Doblo Kış Lastiği Alanlar - Alacaklar

Hangi marka?

• Lassa

• Bridgestone

• Petlas

• Goodyear

• Michelin

• Continental

• Nokian

• Yokohama

• Pirelli

• Dunlop

• Diğer Marka

• Toplam katılım
    133
Ben vikings aldim dun contunentalin 2nci kalitesi bakalim nasil 4unude degistim suana kadar sorun yok 900tlye hallettim fiyatlar habire artiyor countinentala 1550 dediler 195 65 r16C ye

@generalmurat55
bence cadi de sıkıntı vardır.ben 10 seneye yakın kullandım d1 ve d3 ümde hâlâ kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım Allah'a şükür.

@generalmurat55
neden 195 65 16. orjinal 195 60 16 .

195/60r/16c lassa kışlık pabuçların adedi 320den 290a inmiş haberiniz olsun. Bende şu an kışlık lastik yok ama alabilirsem ilk tercihim nokian olacak ikinci sırada lassa var. Nokian ı araştırmanızı öneririm. Bir takım için 1250tl fiyat almıştım.

Arkadaşlar continantal veya barum tavsiye ederim çok güzel

"Fiat hafif ticari araç alana kış lastiği 450 TL" kampanyasından yararlanıp Lassa Wintus2 aldım. Şuan indirimli tek adet fiyatı 300 TL. Bedava sirke bal'dan tatlıdır hesabı Lassa aldım. Normal şartlarda olsa Continental ya da Dunlop alırdım.

Son düzenleme:
Ben viking almistim countunentalin alt urunu alman mali 20 gun once aldim 4unu 900tlye.son iki gundur kar buz var samsunda gayet super tek sikinti yasamadm tavsiye ederim markaya aldanmayin

Petlasın pt935 aldim. Şu ana kadar lastik sadece iri dişli olduğu için çok ses yapıyor. Hızlı yağmur ve kar yagisina da denk geldim fren mesafesi iyi kayma da yok.
Bu arada binek araçlarım da Michelin kullanırım yazlık kışlık ona rağmen memnunum.
Petlası yerden yere vurmaya gerek yok bence.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah orjinal pırelli yazlıklarımla muayneye girdim muayneden çıktıktan sonra Kormoran 205/55R16 91T Snowpro B2 Kış lastiklerimizide taktık 🙂Orjinallere göre yanaklar ezildi gibime geldi 34 hava bastılar biraz daaha hava takviyesi yapayımmı ?

Dosyalar

• 116108734_493065274.jpg
    116108734_493065274.jpg
    97,7 KB · Okunma: 30
Son düzenleme:
@aozgur

Özgür bey merhaba. Lastiklerinizin Maşaallahı var. Videoda ki şehir Mardin mi acaba? Geri geri çıkan ticari taksiden sonra ki yolu çok iyi çıktınız.

@zazacan
teşekkür ederim. evet Mardin'de ikamet ediyorum.o yoldan benden başka geçen araç yoktu bir nevi yolu ben açtım 🙂

@aozgur
Mardin'e bu kadar çok kar yağar mıydı? :krktm: Ben Diyarbakır'da büyüdüm. Doğru düzgün kar yağmazdı. Ancak Bingöl'e gidersek kar görüyorduk 🙂

@zazacan
oo mardinin soğukları meşhur hersene kar yağar Mardin Diyarbakır arasında en azından 4-5 derece fark var ama bu üç
dört senedir Diyarbakır'da da kar yağıyor

@aozgur
Öyleymiş haberlerde izledim. Biz oradayken hatırladığım en soğuk hava -4 olmuştu. Ama geçtiğimiz yıllarda su borularını patlatacak kadar soğuklar yaşanmıştı

@zazacan
hayırlı olsun.çok iyi fiyat.

@Murat4101
39 a çıkarın. hayırlı olsun. keşke kışlıklarla girseydiniz muayeneye. hem hangi iller sıkıntı çıkarıyor anlardık.ben 205 lerle kaç sefer girdim şimdilik sıkıntı yaşamadım.

Back