bizim burdada zabıta araçları doblo ve fiorino....bizim burda polisler pek ceza yazmıyo ama kongoo ile gezen zabıtalar ceza yazıyolar
renoları hiç sevmem çok tipsiz ve basit geliyolar
aynen *tup**tup*valla....polis ceza yazmak isterse ...yazacak birşey mutlaka bulur......onun için en güzeli bulaşmamak...
valla....polis ceza yazmak isterse ...yazacak birşey mutlaka bulur......onun için en güzeli bulaşmamak...
aynen.....*tup*artık zabıtalar polislerden tehlikeli ztn😀 bide şimdi buralarda çekici vermişler araç bile çekiyo artık zabıtalar😉
yasaklanmıştı derken *helpless*araba çekmek yasaklanmıştı ama yinede çekiyorlar
araba çekmek yasaklanmıştı ama yinede çekiyorlar
evet arabayı halatla çekmek yasaklandı.sadece çekici çağırtırıp çektirebilirsiniz.ceza uyguluyorlar ama dikkate alan yok.
*tup*yani artık trafik ekibi park yerinden arabayı çekemeyecek sadece ceza yazacaktı ama hala çekiyorlar
evet arabayı halatla çekmek yasaklandı.sadece çekici çağırtırıp çektirebilirsiniz.ceza uyguluyorlar ama dikkate alan yok.
abi ben onu demedim hani trafik polisi gelip çekiyor ya o yasaklanmıştı bi ara ama yinede çekiyorlar
abi ben onu demedim hani trafik polisi gelip çekiyor ya o yasaklanmıştı bi ara ama yinede çekiyorlar
pardon kardeşim.ama bu olay şöyle oluyor.arabanın sahibini anons ediyorlar.eğer gelmesse çekiyorlar.tam çekerken sahibi gelirse hemen indiriyorlar ve cezayı kesiyorlar.öbür türlü olsa yani parka çekseler ayrıyeten fazlan yüksek park ücretinide alıyorlar.