doblo iç aksam temizliği.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geremy

Onursal Kurucu
arkadaşlar hemen hemen hepimizin aracı modelli ve yeni.
özellikle gerek yerli oluşundan gerekse ticari oluşundan iç kısımlarda plastik aksam oldukça fazla
ben ilk aldığımdan itibaren f1 parlatıcı kullanıyordum ve oldukça iyiydi herkese tavsiye ederim
bir kez silince uzun müddet etkili oluyor.
yağlı değil ve sonrasında toz tutmuyor. son bir yıldır sadece mikrofiber ile temizlik yapıyorum ve oldukça iyi.
hafif nemli mikrofiber bez ile siliyorum.sonraki günlerde sadece kuru mikrofiber ile tozunu alıyorum.
tozlu yollarda camları açmayın.
uzun parklarde iç havalandırmayı kapalı konuma getirin.
paspaslarınız sık sık yıkamasanızda dışarı çırpın.
birde güneşden uzuak durun🙂

mustafa abi ben her yolculuk sonrası kovanın içine su ve bazen bulaşıkdetarjanı döküp siliyorum ve hiç bir zaman toz birikmiyor

toz birikmesi benim araçta sürekli oluyor, park halinde olsa bile yinede toz birikiyor

tozun girmediği yer olmaz hanefi.

Oğuzun dediği gibi bende her yolculuktan sonra ıslak mendille siliyorum her yerini.Camları açınca arabanın içi anında toz oluyor özellikle teybin üzeri toz olunca sinir bozucu oluyor o yüzden camları mecbur kalmadıkça açmıyorum.Yanlız beni asıl çileden çıkaran arkada oturan yolcuların kapı eşiğindeki plastik kısımlara basması.

benimkide tozlanıyor ama benim derdim o değil ya içinde örümcekler ağ yapıyor deli oluyorum arabanın içini ilaçlasammı ne dersiniz ??

bilmiyorum abi köyden gelirken çok yük koyuyoruz sanırım oradan geldi örümcek ya bagajdan tutta kaputun altına kadar girmiş temizle temizle bitmiyorlar

Oğuzun dediği gibi bende her yolculuktan sonra ıslak mendille siliyorum her yerini.Camları açınca arabanın içi anında toz oluyor özellikle teybin üzeri toz olunca sinir bozucu oluyor o yüzden camları mecbur kalmadıkça açmıyorum.Yanlız beni asıl çileden çıkaran arkada oturan yolcuların kapı eşiğindeki plastik kısımlara basması.

aynen o kapı eşiklerine basılınca gıcık ooluyorum bizim doblonun içi her yolculuktan sonra detaylı siliniyor 6 ayda bir koltuklar döşemler yıkanıyorr arabanın içini sildiğimde koltuklarıda siliyorum bizim koltuklrı silsen bile temizleniyor

berat örümcek ağı mı nasıl oluşur ki bence arabanın köşe bucağını ilaçla ardından detaylı şekilde temizle

Abi fikirlerimi bu kadar yansıtamazdın.

O plastik aksamları bir güzel parlatıyorum sim siyah oluyor biri gelip bir basıyor oraya ampül gibi iz kalıyor tav oluyorum.

Abi fikirlerimi bu kadar yansıtamazdın.

O plastik aksamları bir güzel parlatıyorum sim siyah oluyor biri gelip bir basıyor oraya ampül gibi iz kalıyor tav oluyorum.

Aslında oraya bişeyler düşünmek lazım mesale masaların üzerine konulan şeffaf muşambaya benzeyen şeylerden ama araca yapıştırmadan sabitlemek önemli

Back