Doblo doblo almak istiyorum yardımcı olurmusunuz.

@mehmet03
yakıtta sıkıntı olmazda vergide fark var.

@MEHMET78
1,9 ların hepsimi acaba yüksek vergili düşük olanı varmı??

@premio2012_55
ilanda numara var önceliğim çevre illerden arıyorum bulamazsam irtibata geçerim sizin içinde bi sakıncası yoksa

@mehmet03
maalesef yok.otomobil ruhsatlı bulursanız uygun olur biraz daha.

@MEHMET78
otomobil ruhsatlısını çok aradım ama temizini bulamıyorum malesef

@mehmet03
hayırlısı inşaallah.

allah gönlüne göre bir araç almayı onada güle güle binmeyi nasip etsin...arkadaşım aramıza hoşgeldin.bende çok eski olmasamda günlük gazete okur gibi formda en az 1-2 saatimi ayırıyorum herkezin hemen hemen ihtiyacını karşılayabilcek tarzda bir araç doblo .premio doblonun daha çok tam anlamıyla konfor ve tarz olarak otomobile yakın olanı düşün şuanda bende 2015 premio plus var navigasyon hız sabitleme asr esp dpf falan filan birton özellik bana kalırsa güvenlik paketi hariç geri kalanı teferruat.satışı güçlendirmek.2005-2012 model arası safeline diye bildiğim d2 denilen kendi şahsi görüşüm hepsinden iyi ki bende 2006 model panelvanı var aracımı çok sevmeme rağmen klimasızdı klima taktırmak istedim 3.000 tl dedim bu kadar emek verdim yaptım diye de satamadımda gittim sıfırını aldım ama sorduklarında memnun değilim gereksiz büyük geliyor çok elektronik euro 6 motor ecojet 1.3 diye geçen 3.000 km olmadı daha dpf temizleme dedi mesela dün yani ısınamadım ama doblonun 1.2 benzinlisi olsun doblo olsun adamlar yapmış .benim 2006 model 390.000 km de daha maşallah bakım harici birşey yapmadım.

bu arada fotoğraflarım arasında var illa premio plus alcam diyorsan hata boya yok 3.000 olmadı daha görüşmek istersen ulaşabilirsin.

En çok hoşuma giden beğenerek aldığım doblodur uzun Şase maxi 1.6
FB_IMG_1446338159682.jpg

@yunus0635
beğenilmeyecek gibi mi?

teşekkürederim başkanım👍👍

(link)
satıyorum ben şefim pazarlık yapar 3 üne 5 ine bakmam araç fazlalığı var.

Back