allah gönlüne göre bir araç almayı onada güle güle binmeyi nasip etsin...arkadaşım aramıza hoşgeldin.bende çok eski olmasamda günlük gazete okur gibi formda en az 1-2 saatimi ayırıyorum herkezin hemen hemen ihtiyacını karşılayabilcek tarzda bir araç doblo .premio doblonun daha çok tam anlamıyla konfor ve tarz olarak otomobile yakın olanı düşün şuanda bende 2015 premio plus var navigasyon hız sabitleme asr esp dpf falan filan birton özellik bana kalırsa güvenlik paketi hariç geri kalanı teferruat.satışı güçlendirmek.2005-2012 model arası safeline diye bildiğim d2 denilen kendi şahsi görüşüm hepsinden iyi ki bende 2006 model panelvanı var aracımı çok sevmeme rağmen klimasızdı klima taktırmak istedim 3.000 tl dedim bu kadar emek verdim yaptım diye de satamadımda gittim sıfırını aldım ama sorduklarında memnun değilim gereksiz büyük geliyor çok elektronik euro 6 motor ecojet 1.3 diye geçen 3.000 km olmadı daha dpf temizleme dedi mesela dün yani ısınamadım ama doblonun 1.2 benzinlisi olsun doblo olsun adamlar yapmış .benim 2006 model 390.000 km de daha maşallah bakım harici birşey yapmadım.