Kaplancll
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 13 Mayıs 2021
- Adı
- Celal Kaplan
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
Selamlar değerli forum üyeleri iyi günler herkese. Benim bir aracım var doblo 2004 1.9 jtd turbo. İşlerimi hallettim ve arabayı kapının önüne çalışır bir şekilde park edip istop ettim ve aracı o gün orada bıraktım. 4-5 gün sonra geldiğimde akü zayıflamış ve çalıştırdığımda akü bittik olduğunu fark ettim. Akü takviyesi yaptıktan sonra aracı çalıştırdığımda hiçbir şekilde çalışmadı marş alıyor ama bir türlü çalışmıyordu. Balata spreyi alıp marş bastık ve hava filtresine sıktıkça araba gaz veriyordu ama balata spreyini sıkmayı durdurunca araç istop ediyordu. Ne yapmam gerekli her usta farklı konuşuyor sıkıldım artık. Biri diyor akü biri diyor yakıt gelmiyor İstanbul Sancaktepe de oturuyorum. Tanıdığınız cidden işini çok iyi yapan ve 1.9 ben bu aracı yapmam demeyen bir usta arıyorum. Arabam usta değiştirmekten harap oldu ve çok paramı yedi . Sabit bir usta arıyorum. Cidden işinin hakkını veren ve fazlasında gözü olmayan. Yardım eden ve yardımcı olucak herkese çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin.