doblo 1.6 2012 bodycomputer yandı dediler

aynı sıkıntı bende defalarca oldu km sayacı yanıp sonuyor ama aklıma hıc arıza olucagı aklıma gelmedi üstelik yanıp sonmeyle bıtmıyor saatlerce yanıp sonuyor anlamadım şimdi ben servise gıtsemmı napsam

git uğur işin garanti olsun.bir sıkıntı varsa garantiden mecbur yapacaklar.

aynen abi gidip bi soram bakam ne dıyecekler

bi tek benmi memnunum bu bayii den yahu 😀

kilometrenin yanıp sönmesini servisten çalışan bi abiye sordum çok önemli bişey değil bi reset atıcaz dedi takma kafana servise geldiğin bi gün yaparız dedi far yıkama olayınıda sordum 2 haftadır parça bekliyorum dedim yarın ben sorar servise ararım seni dedi

inşallah bişey çıkmaz uğur.

yok toprağım sanmıyorum bişey cıkacagını önemli birşey dedğil dedi çünkü far yıkama içinde salı günü gidip yaptırcam

d3 esksine göre çok elektronik ama şuana kadar önemli arızası tyok ufak tefekler hariç servise gelen müşteri memnun doblosundan

d3 esksine göre çok elektronik ama şuana kadar önemli arızası tyok ufak tefekler hariç servise gelen müşteri memnun doblosundan

insan her zaman daha iyisini ister.ama bu paraya alınabilecek en iyi araçlardan bence.

servise gittim kilometre yanıp sonuyor dedim hemen bilgisayara bakıp gülcelleme yaptılar sorun ortadan kalktı

geçmiş olsun.

saol mehmet abi

Back