Doblo 1.3 90 mı 1.6 105 mi?

her iki motoru d3 olarak söylüyorum, kullanmayanların yorum yapmalarını çok doğru bulmuyorum, ki 1.3 ve 1.6 arasında fark var en azından 1.6 motorlar 6 vites ve beygir farkları; yakıt farkı yok denecek kadar az uzun yolda bir depo ile 1200 km yaptım.vergi farkı e hem iyi hem ucuz yok 😉

@Eren58034
ikisi arasında vergi farkı yok.

@2012 doblo premio
ikisi arasında vergi farkı yok abi.

@MEHMET78
biliyorum kardeşim sadece yazılana yazdım😉 maksadım konuyu uzatmak değil malumun 😉 konu daha fazla uzamasın kalın sağlıcakla ;hayırlı geceler, allaha emanet olun 👍

@ali0635
ecufastlı araç kullansan hiç şüphe duymazsın.
Oktay abide var 1.6 ecufast birde 6 ileri
doyum olmuyor kullanamaya.

@serdar kaya
1,3 zorlanıyor ve fazla yakıyor büyük motor sakin kullanım her araçta her markada daha ekonomiktir.alttaki bir konuyu mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.(link)

@ceyhungulen
kullanması konusunda değil ilerde mekanik parçalara binen fazla yükün vereceği zarar konusunda şüpheliyim.hem para verip yazılım attırmak hemde ilerde bunun olumsuz etkisini düzeltmeye para vermek biraz endişe yaratıyor.sonuçta her motorun bir güç sınırı var bu sınırı aşmak risk olarak düşündürüyor.tamamen kendi fikrimdir.

arkadaslar pekı d3 1.6 lar euro 4 ve euro 5 dıye ıkıyemı ayrılıyo bıde hangısını tavsıye edıyorsunuz tesekkurler

@serdar kaya
Artık şu motor bu motor kısmından ziyade aldıgın yakıtta euro 5 motor ve devamına göre daha akıcı üretililiyo euro enjeksiyonu partekül sistemli (parfüm misali) calıştıgı için tek yakıt firmaya göre degişiyo

@MURATCİMSİT
1.6 aracın motor balata şanziman hariç tim parcaları aynı baskı balata 100 tl fark bar turbosunda 300 gibi alıcan yıl ce modele göre degişir
Garantili araçlarda sarf ürünler baskı balata fren balatası gibi bagzı malzemeler girmiyo ( servis bakımlı olması sartıyla )

Ben memnunum ideal bi motor koymuşlar start stop 2.0 motorda görmüştüm 1.6 da varmı bilgim yok opsiyon olarak belki vardır parça fiyatı konusunda da bilgim yok

@F.Caner
Evet 1.6 start stop var kamyonet opsiyonel mi bilmiyorum ama binek panoroma larda standart dır

@buldas
Arkadaşın sorduğu sorunun cevabını vermiş olduk

1.3 hiç kullanmadım ama tahmin edebiliyorum 1.6 3000 devirde düz yolda 160 görebiliyorum gerisini siz düşünün.K belgesinde ise ticari yük taşımıyorum bu yüzden soran da yok.

Back