Doblo Dış sıcaklık sensörü

Mustopcu

Yeni Üye
Doblo
Adı
Mustafa Topcu
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Benim doblo 2012 model safeline. Dış sıcaklığı 79-80 c° gösteriyor. (F değil)
Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? Hangi aynadadır bilmiyorum ama aynalarda kaplama var.

Yolcu tarafı sağ aynanın altındaki çıkıntı dış sıcaklık sensörü.
IMG-20201019-WA0012.jpg

Kapının arasındaki kablo soketini sokup WD 40 la temizle.benimki 2008 Premio D2 sol aynada

Benim doblo 2012 model safeline. Dış sıcaklığı 79-80 c° gösteriyor. (F değil)
Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? Hangi aynadadır bilmiyorum ama aynalarda kaplama var.
Abi nasıl düzelttin
Benimkide-39 gösteriyor dakka başı buzlanma var diye ötüyor

Sol aynanın altında
Sol aynanın aldinda küçük bir çıkıntı olması lazım aynanın içini söküp o çıkıntı parcasina pas cokucu veya kontak sipreyle temizle bakalim

Arkadaşlar bende az önce yönlendirmelerinizi okudum aynayı zorda olsa söktüm yerinden fakat normalde altta bahsettiğiniz memenin çıkacağı delik var ama kendisi ve kablosu yok aynı zamanda aynanın sırtında yapışık bir rezistans var iki kablo da ona bağlı fakat ben ne C nede F verisi alamıyorum acaba aynamı değişmesi gerekir yoksa bunun bir sigortası varsa eğer yanmış olabilirmi ? Bu arada aynaya gelen kablo renkleri siyah ve kahverengi

Arkadaşlar bende az önce yönlendirmelerinizi okudum aynayı zorda olsa söktüm yerinden fakat normalde altta bahsettiğiniz memenin çıkacağı delik var ama kendisi ve kablosu yok aynı zamanda aynanın sırtında yapışık bir rezistans var iki kablo da ona bağlı fakat ben ne C nede F verisi alamıyorum acaba aynamı değişmesi gerekir yoksa bunun bir sigortası varsa eğer yanmış olabilirmi ? Bu arada aynaya gelen kablo renkleri siyah ve kahverengi
Ekranında sıcaklık verisi yoksa aracında öyle bir sensör yoktur iç ekrandan öyle bir bilgi alıyor musun ?

Sağ aynada ya da sol sis kapağı arkasında kablo ucunda bir sensör mevcut bazen kirlenip kopuyor

Peki göstergede hiç görünmüyor ise ne yapmak gerekiyor

Back