direksiyonu olduğu yerde tam döndürdüğüm zaman hafif titreme ses yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doblo53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doblo53

Saygın Üye
Adı
Ekmel Yormaz
Modeli
Renk
GRİ
usta gittim tanıdık yağına bak dedi önce yağı tamam,ozmam bilyelere sorun var dedi fiat doblo ve fiornonun genelinde var dedi böyle bir sorun bilgisi olan varmı?

Bana normal gibi geldi ama bilemedim.

Ancak şöyle birşey diyeyim bana buna benzer bir durum oldu ama tam sağ yapmama gerek yoktu direksiyon geri tepiyordu kayış değişti düzelmişti.

Kayışdan olabilir belki suan hafif var zaten viraja girince tam dönüncede var olmadı servisede bi sorarım boşa yere bilyeler değişmesin yanı belkı başka bir sorun usta fiat doblo ticariden anlayan birisi bakalım...

Kayışdan olabilir belki suan hafif var zaten viraja girince tam dönüncede var olmadı servisede bi sorarım boşa yere bilyeler değişmesin yanı belkı başka bir sorun usta fiat doblo ticariden anlayan birisi bakalım...

Bana kayış gibi geldi Ekmel...

Eğer kayış dan ise kayışı yan sanayi alma aman diyim ben pek kontrol etmedim değiştirilirken acayip ses yapıyor 😀

Servise sordum problem değil dedi kauçuk oranından kaynaklanıyor yan sanayiler bunun %si düşük tuttukları için ses yapıyor dedi.

yan yanasi alman zaten 5 tl fazla veririm ojinal alırım yarın baktırayım ben bi

Ekmel direksiyonu cevirirken tik tik diyede ses yapiyorsa amortisor takozlari bozulmustur bu yeni fiatlarda nedensse oluyor

Doğru bilgi......Amortisör takozu bilyası rulmanı farklı servisler farklı isimler verebiliyor......Büyük bir ihtimalle Oğuz kardeşimin tespiti doğru tespit

Ben bunu serviste ve bikac yerde arastirdim bu on izgaranin su kanallari bu takazzlarin uzerinden geciyormus takozlarda islaninca zamanla kirden ses yapiyor ozellikle sol takoz daha cabuk bozuluyor cunku camdan akan suda direk ustune akiyor

Vaaaaayyyyyy ...araştırmacı Doblocu

Abi fiat arastirmiyor bende onlara nedenini anlatmak icin arastirip anlattim

bende serviste değiştirtmiştim sol tarafı garantiden.servisteki usta güçlendirdiler dedi.tekrarlamaz dedi ama bakalım bakalım.

bende direksiyonu döndürünce gerilme sesi geliyor, dikkatli dinleyince duyuluyor yoksa ses olduğu anlaşılmıyor, belki benimde amortisör takozlarında bişey vardı bi baktırayım.

fiatların geneli öyleymiş zaten hanefi kardeşim baktır bencede ben baktırdım değiş suan sorun yok en kısa zamanda değişcem

Ben bunu serviste ve bikac yerde arastirdim bu on izgaranin su kanallari bu takazzlarin uzerinden geciyormus takozlarda islaninca zamanla kirden ses yapiyor ozellikle sol takoz daha cabuk bozuluyor cunku camdan akan suda direk ustune akiyor

Oğuz kardeşim yine döktürüyorsun.. Ansiklopedik bilgiler bunlar..😀

VALLA AYNI ŞEY BİR SENE ÖNCE BAŞIMA GELDİ DOĞRU SOL AMORTİSÖR TAKOZ VE RULMANI DEĞİŞTİ.SES GİTTİ FAKAT ŞUAN DİREKSİYONU SAĞ SOL YAPINCA FERMUAR ÇERSİNİZ SES GELİRYA AYNI ÖYLE SES OLUŞTU SERVİS DİREKSİYON SİMİDİNİN DEĞİŞİMİNE KARAR VERDİ

VE ÇOK MUTLUYUM PREMİO DERİ DİREKSİYON TAKILACAK.EK GARANTİ İYİKİ YAPTIRMIŞIM

direksiyonun içindeki bağlantı parçalarından ses geliyordur premio direksiyonu takmaları güzel olur

deri direksiyon simidi iyidir abi

👍👍👍👍

Back