direksiyonu olduğu yerde tam döndürdüğüm zaman hafif titreme ses yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doblo53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rot başlarındanda olabilir

rot rotil sağ sol salıngac takımı gayet güzel dostum

O SAĞLAM GENEL BİLGİ BUNLAR

SES DEDİNMİ HERKES DİREK ORAYA BAKIYOR ZATEN GARTN GART GART Bİ SES YOK ZATİ

HAFİF FERMUAR ÇEKME SESİNE BENZER HAFİF SES NEYSE SERVİS DİREKSİYON SİMİDİ VE SAĞ SOL SİNYAL TAKIMINI DEĞİŞECEK

sesi ilk mesajımda yazıdığım gibi direksiyton bağlantı noktalarından geliyordur muhtemelen değiştirince çözülür

DERİ DİREKSİYON SİMİDİ SERVİSİN TAKTIĞI

Dosyalar

• Fotoğraf0325.jpg
    Fotoğraf0325.jpg
    483,3 KB · Okunma: 43
Son düzenleme:
ARKADAŞLAR SERVİS BİRİNCİ RESİMDEKİ DER DİREKSİYON SİMİDİNİ YENİ TAKTI.İKİNCİ RESİMDEKİDE BİZDEN ÇIKAN SİZCE BİRİNCİ RESİMDEKİ PARÇA SIFIRA BENZİYOMU HİÇ.

Dosyalar

• Fotoğraf0326.jpg
    Fotoğraf0326.jpg
    476,4 KB · Okunma: 41
bence sıfır gibi görünüyor çünkü deri sıfır halinde üst tabakası mat

peki direksiyon simidinin tam ortasındaki aliminyum pik daha parlak olması gerekmiyomu.

aliminyum parça banada tuhaf geldi ama serviste çıkm bişey olmaz zaten garantiden değişitirdiler ise sıfırdır

sabahları motor soğukken hareket halindeyken direksiyonu tam döndürdüğümde araç hafif hopluyor. böyle bişey başına gelen varmı? doblo 2012 eski kasa.

tamam abi sağol bana bu konuda eskişehirde yardımcı olabilecek birileri var mı acaba

@Ekrem abimiz anlar sanki bi görüş

abi ekrem abiye siteden mi mesaj atayım yoksa face adresi falan var mı ordan mı yazayım

Ben bunu serviste ve bikac yerde arastirdim bu on izgaranin su kanallari bu takazzlarin uzerinden geciyormus takozlarda islaninca zamanla kirden ses yapiyor ozellikle sol takoz daha cabuk bozuluyor cunku camdan akan suda direk ustune akiyor
Bu durumda ya amortisörün üstünü kapatıcaz yada ızgaraya alttan operasyon yapıcaz böylece su aksın yolunu bulsun ?

Back