Direksiyondaki İlginç Ses

@SoNsUzAşK
hayırlı olsun.inşaallah tekrarlamaz.

kardeşim onun yılı yok aracı cok sık yıkatıyosan ve fazla yagmura maruz kalırsa kısa sürede tekrarlar saçma gelicek ama mantıgınıda anlatım sana ön camın altında bulunan ızgaranın su gideri direk amasör takozlarının üzerine gidiyor buda amasör takozunun içinde bulunan rulman bilyalarının paslanmasına sebep veriyor sonrada rulmanlar yağsız kalip dönüşlerde ses yapıyor😉

özellikle daha çabuk sol taraf bozuluyor

camdan akan suda tkozun üzerine geliyor niye böyle saçmalık yapmışlar acaba

BUNUDA FABRİKAYA SORMAK LAZIM SOL TARAFIN IZGARASI SAĞ TARAFA GÖRE BİRAZ DAHA BÜYÜK OLDUĞUNDAN COGUNLUKLA SOL BOZULUR

Ben 2011'de aldım aracımı kaç kere takoz bozdu hiç hatırlamıyorum.. 4 ay önce 40 bin bakıma soktum onunla birlikte takozda bozuktu yaptırdım sanayide 4 aydır sağ taraf sağlam bu sefer sol patlatı ama üzerinde çalışılıyormuş parça olarak biraz daha dayanıklısı çıkmış ben onu onu taktırdım sağ taraf iyi durumda solda değişicek bakalım

Allahtan pahalı bir parça değil.Yoksa ilerde arabanın degerinide geçer buna ettiğimiz masraf.

@fedai
Bu rulman bilyelerini yağlasak nasıl olur acaba ara ara bende dikkat ettim havanın durumuna göre ses bazen kesiliyor bazende geliyor
genelde ilk hareket esnasında daha çok farkediliyor hızlandığında sesi farketmiyorsun

@SoNsUzAşK
Çok Doğru tespit 👍

@www.akdenizelektronik.org

Mantıklı ama olabiletesinin düşük

@SoNsUzAşK
1 sene olmadı tekrar ses geliyo takozlardan delirecem 😡

Arkadaşlar takozları tekrar değiştirdim ve kendimi birazda olsa avutmak amaçlı bunları yaptım 🙂 inşallah yaş değmez artık

10268515_1066264480071304_1428655548595627025_n.jpg
12376208_1066264503404635_5423891859606802569_n.jpg

@Askın68 bu seferde içerde buhar yapıcak gene aynı durum yaşanıcak. ben şunu yaptım tavsiye ederim bilyaların yatağına sıvı gres sıktım biraz daha uzun ömürlü oldu tavsiye ederim...

@asaglam
onuda göz ardı etmedim yaptım tabiki ama camdan direk akan su temas etmesindense buhar yapması fazla bi etki sağlıyacağını sanmıyorum hava alacak bi durumda bırakmadım zaten teselli amaçlı yaptık işte inşallah tekrarlamaz

Back