Dikiz aynası düştü

siyah_08 tarafından yazılan metin:
elim de amma bereketliymis ha 😀 güzel konu seçmişim DİKİZ AYNASI 😀

Avatarın iyi değil ama, keşke Doblo'nun resmi olsa 😛

geremy tarafından yazılan metin:
nick le aynı işte ikiside siyah😀

Ama ama ama biz TeamDoblo ekibiyiz. 😀

teamdoblo'nun bursa temsilciLiğini üstlenmisken profilimde doblo olmamaası yakışık kalmadı diyerekten 😀 ve yönetim baskısı altında almış oldugum karar neticesinde 😀 profiLime doblomu koydum 😀 yalniz bu fotoda doblo daha benim değildi 😀 otopazarinda beğenmiştik fotosunu çektiiim bu fotodan yaklasık 4 gün sonra benim oldu doblo 🙂 pazar günün arabayı yıkarken çekeyim bi kaç fotoda koyayim foruma =) '' ESMERİN NAZINA DOBLONUN ARAGAZINA '' 😀

siyah_08 tarafından yazılan metin:
teamdoblo'nun bursa temsilciLiğini üstlenmisken profilimde doblo olmamaası yakışık kalmadı diyerekten 😀 ve yönetim baskısı altında almış oldugum karar neticesinde 😀 profiLime doblomu koydum 😀 yalniz bu fotoda doblo daha benim değildi 😀 otopazarinda beğenmiştik fotosunu çektiiim bu fotodan yaklasık 4 gün sonra benim oldu doblo 🙂 pazar günün arabayı yıkarken çekeyim bi kaç fotoda koyayim foruma =) '' ESMERİN NAZINA DOBLONUN ARAGAZINA '' 😀

Hani şimdiki gençlik, bir kızdan hoşlanırda, çaktırmadan resmini çeker ya 😀😀 Aynı o misal olmuş. 😀😀

Sen göz koymuşsun zaten o zamandan 😛 😀

benim ki 2003 1.9 jtd 😀 bugün beyaz 2002 1.9 D COMBİ gördüm ayni yerde 😀 şimdide ona göz koydum bakalim 14.5 a almistim, o beyaz ı 13.200 diyo pazarlik payida var diyo :d beyaz + 1000 tl + alım satım masraflarini karsilarsa takasa gircem 😀

Km farkları nedir?

Kumar oynama bence, elindeki kalsın. 🙂

geremy tarafından yazılan metin:
bizde derlerki el alemin eskisine bineceğine kendi eskine bin.

Katılıyorum tamamen. 🙂

Hs851 tarafından yazılan metin:
heralde sizn benm doblo gibi tavan inse asagı 1000 sayfa felan olur 😀

tanışma bölümünde kendinizi tanıtınız...

normalde kendini tanıtmayan üyelerin mesajlarını karşılamıyoruz ama merak ettim tavanı nasıl alaşağı ettin?

RAPTOR tarafından yazılan metin:
Hs851 tarafından yazılan metin:
heralde sizn benm doblo gibi tavan inse asagı 1000 sayfa felan olur 😀

tanışma bölümünde kendinizi tanıtınız...

normalde kendini tanıtmayan üyelerin mesajlarını karşılamıyoruz ama merak ettim tavanı nasıl alaşağı ettin?
😀😀😀 yaa analar ne evlatlar dünyaya getiriyor

Back