Dikiz aynası düştü

Bizim bi sınıf maçımızda, bir kız bayılmıştı 🙂

Futbol sahası ile voleybol sahası arka arkaya,
Futbol sahasının orta sahasından abanılan top, voleybol maçındaki kızın başına geldi. Anında yerde 🙂

Ogün tomografi falan filan amma uğraştıydı arkadaş 😀

😀😀😀 ben oranın trafiğini biliyorum. inan çevre yolu yapılmadan önce bile doğru düzgün yollar yokkken şehir içi yollar kullanılıyordu. kalabalık bunaltıyor orada. ama dış mekanlarıda gezmedim değil. memleket....MEMLEKET hani toprağının altı bile tarihi zenginliklerle üstü yaşanmış medeniyetlerin kültürüyle , yeşilin ruhani havlesi bile oralardadır. devlet hastanesinde o yukarıda bilirsin oraları , işlerim vardı oralara gider gelirdim.

Abi Sende amma gezmişsin ya 😀

Maşallahın var 😀

Bende bazı fabrikalar için gidiyorum ama, Yol yordam bilmem, her gittiğimde adres sorarım. 😀

İnoksan, Akarca Tekstil ve Biksan firmalarına uğruyorum hep. 😀

DobloM tarafından yazılan metin:
Abi Sende amma gezmişsin ya 😀

Maşallahın var 😀

Bende bazı fabrikalar için gidiyorum ama, Yol yordam bilmem, her gittiğimde adres sorarım. 😀

İnoksan, Akarca Tekstil ve Biksan firmalarına uğruyorum hep. 😀

gezmediğim yer görmediğim mekan yok derim tofaş fabrikasını gezemedim daha. 🙂 bir orası birde anıtkabir kaldı.

Tofaş Fabrikasına alırlar mı ki 😀

E biz takımca gidek o zaman?

Bizi almıcaklarda kimi alacaklar 😀

Böyle konuşmakla olmasın o zaman, birşeyler edek 🙂

acele etmeyin. team doblo üyelerinin eksikliklerinide öğrenelim hem ziyaret ederiz hem parça alıp geliriz🙂

Konya'da fabrika mı var?

Bursa'ya gidelim topluca 😀

az önce yine aynı camcıya uğrayip düşen aynayı ve kopardığı cam parçasını gösterdim.. adam şaşırdı kasıtlı yapsan yapamazsın bunu nasıl becerdin dedi 😀 neysem yine 5 liraya yapıştırdı ama biraz yan tarafa yapıştıdı orjinal yerine yapışmazmış artık çünkü orda cam koptuğu içiin tutmazmiş.. çizdirmek de gerekmez dedi açılmazmış o yer daha fazla.. kullandığı yapıştırıcı neymiş onu öğrenemedim cam yüzeylere bütün demirleri yapiştiriyomus o yapistirici müthis biseye benziyo

Japondan iyisi var mı 😀😀

siyah_08 tarafından yazılan metin:
az önce yine aynı camcıya uğrayip düşen aynayı ve kopardığı cam parçasını gösterdim.. adam şaşırdı kasıtlı yapsan yapamazsın bunu nasıl becerdin dedi 😀 neysem yine 5 liraya yapıştırdı ama biraz yan tarafa yapıştıdı orjinal yerine yapışmazmış artık çünkü orda cam koptuğu içiin tutmazmiş.. çizdirmek de gerekmez dedi açılmazmış o yer daha fazla.. kullandığı yapıştırıcı neymiş onu öğrenemedim cam yüzeylere bütün demirleri yapiştiriyomus o yapistirici müthis biseye benziyo

e haydi gözün aydın ..🙂

artık aynana başka bir top gelene kadar aynaya bakmaya devam siyah_08 🙂

Aynı yere gelmesin sorun olmaz 😀

Back