Black Hawk
Saygın Üye
Black Hawk tarafından yazılan metin:
Doblo için özel üretim üzerinde Fiat logolu arka koltuktaki emniyet kemer deliğine kadar ayarlanmış bi kılıf vardı geçenlerde 150 TL dediler. Kullanan varmı aranızda uzun ömürlü bişey mi yoksa tırı vırı bi taklit mi?
Birde Siyah yapmayı düşünüyorum Griye uyarmı acaba...
Hah.. tam senin tarif ettiğin kılıf hocam. Koltuk yanlarında hava yastığı yeri bile var dediğin gibi. Hoş benim koltuklarda hava yastığı yok ama varmış izlenimi veririm 😀
Neredeyse bütün kumaşları biz yollar olduk ama kesip biçip dikenler burda değil. işlemi yapıp geri bize satıyolar.. (Pastırma mevzuna hiç girmeyelim hocam.. Öğlen vakti ortalık karışır diye tahmin ediyorum 😀)
DobloM tarafından yazılan metin:
Kokplot, Çamdibi'nde işyerim var, ben arada uğrarım oralara o zaman 😀
DobloM tarafından yazılan metin:
Abi postaneyi bilmiyorum ama orada meşhur bir kokoreççi var, onu biliyorum. Adı aklımda değil ama 🙁
Buluşuruz illaki, yeterki geldim de Sen, ben basar gelirim Fethiye'den 😀
Arkadaş bu doblocuların hepsi mi benim gibi midesine düşkün... Ya mangal yakıp toplanıyoz ya kokoreççide buluşuyoruz... Ya pastırma sucuk peşindeyiz... Yada Midye dolma... Bi Karaambar Doblocular tesisi kurup lokanta işine mi girsem. İyi para kırarım gibi gekiyo...
mustafababa tarafından yazılan metin:
kılıf konusunda bende sıkıntı yaşıyorum yeni doblo aldım ve kılıf bulamıyorum piyasada
geremy tarafından yazılan metin:
mustafababa tarafından yazılan metin:
kılıf konusunda bende sıkıntı yaşıyorum yeni doblo aldım ve kılıf bulamıyorum piyasada
hoşgeldiniz
tanıtım bölümünde kendinizi ve doblonuzu tanıtırsanız seviniriz.