@NevşehirliDoblocu
Umuyorum ki Fiat D5 te devrim yapıp kendi çıtasını yükseltir. Güvenlikte Giulia'nın aldığı sonuç ortada, Doblo'nun sonucu da ortada. Motor sesi sürüş keyfi konusuna girmeme bile gerek yok, italyanlar ile kolay kolay rekabet edebilecek firma yok. Ben 2002'den beri aynı Doblo'yu kullanıyorum, 18 yıldır bu otomobil bana hala keyif verebiliyorsa demekki zamanında "zamanının ötesinde" bir otomobil yapabiliyorlarmış. 18 yılda Doblo ile alakasız sınıflardan bambaşka araçlara bindim, bir çoğunu da kullandım ve hala diyorum ki gerçek italyan araçları bambaşka.
Tabi son dönemin araçları bana göre cidden fiyasko. Fiat'ın kendine gelip tasarımından güvenliğine, güvenliğinden performansına, performansından donanımına iç kalitesine çağ atlayıp piyasaya çeki düzen vermeliler. Giulia ile otomobil budur dediler, aynı şekilde yeni Doblo'da da Doblo budur demeleri lazım.
4x4 modelinden S-Design (Alfa'nın QV'sini kullanmazlar şimdi), oradan konfor modeline seçenekler olmalı. Doblo'dan ne istersen o olabildiği için seçenekler çok.