D5 Hakkında ki düşünceleriniz?

@Premio7724
Ben beklemem işçiliği kötü sorunları var servisler ilgisiz yakıtıda çok. Tek avantajı yedek parça.

@doktoryusuf
Abi şöyle değerlendirdik biz 2016 da caddy connet partner berlingo vs vs baktık 53 bine doblo aldık vergisi vs düş değeri 45 bin tl 45 bin tl ye 2016 0 km premio plus donanımında parça ve bakım masrafı azlığı bakımından başka seçenek bulamadık ama biz memnunuz şu açıdan şehir içi 6. 7.5 arası yakar uzun yolda 4.5 5.8 arası sıkıştırınca 6.5 8 arası yakıyor. Yine diğerlerine bizim aileye göre makul geliyor
[automerge]1545714609[/automerge]
@NevşehirliDoblocu
Bencede abi bir de biraz daha renkli ve büyük bir yol bilgisayarı olsa

@Premio7724

Benimde gözüm bu aralar yeni partner e kayıyor. Geniş ve daha konforlu gibi geliyor araba. Çok incelemedim ama hani daha cazibeli geldi bir anda.

@frkyksl
Şuan o araba çıktığı anda sınıf lideri yeni caddy ve connect in teaserlerini gördüm rifter kadar güzel değildi. Ama 175 bin tl den bahsediyorlar çıksa da bir kullanma şansımız olsa?

@Premio7724
Hocam bende 2016 da 62 bine aldım o zaman için en iyi seçenek buydu. Caddy gereksiz pahalı ama şimdi yeni seçenekler var artık. PSA grubunun yeni araçları çok güzeller.

@doktoryusuf
Evet abi özellikle rifterin içi 3008 gibi kadranına bayıldım özellikle tabela okuma falan ama işte diyorum ya 175 bin tl diyolar o paraya 2.el f30 320ied 2016 yine highline passat alınıyor ama adamlar yapmış yani ?

@Premio7724
Büyük bagaj lazım işte onlarda tam otomatik tork konvertörlü şanzımanda içi otomobil gibi birde. Şuanki doblolarda 120 bin lira civarında.

d5 kasa doblonun kasası komple değişecek yine eskisi ile benzer yanı kalmayacak aslında ilk planlar 2020 yılı idi fakat belki bira daha gecikebilirki şuanki söylentiler 2021 sonuna doğru

D5, 1.3 ecojete ek olarak EAT8 de olsa dadından yinmez.. 😛

muhtemelen d5 te dizelden daha çok elektiriğe yönelebilirler ayrıca blki hibrit modelide olabllir fiatın yeni geliştirdiği 1.3 turbo benzinli motoru var o motorda gelebilir

@doblo vip premio
1.3 dizelli hibrit yakışır

@NevşehirliDoblocu
D5 in ic dlzaynda d3 gibi saklana alanlari olnasi ook iyi olur aslinda dlger abilerimin dedlgl gibi dabil ekrani buyumeslde guzel bsy olur
[automerge]1546159290[/automerge]
@doblo vip premio
Doblonun bu olayi aslinda cook guzel butun kasalarda farkli kasalar yapiliyo caddy bile ayni kasayi makyaj yapiyo doblo yeniliyo

Öncelikle Selamün aleyküm. İzlediğim bir videoda D3 ü yaparken fiat bravo'nun farlarıyla oynayarak tasarlamışlardı ön kısımı. Tahminimce iç mekan egeayla birebir olacak. Birebir olmazsa bile direksiyon göstergeler kesinlikle egeayla aynı olacak. Dış kısımda ise yine Egea ve 124 spider dan aşina olduğumuz fiat ın yeni yüzü kullanılacak diye düşünüyorum.

@UFkun88
Bizim ecojete 6. Vitesi takıp versinler yeter bize ??? 8 eat 8 dsg 8 dct 8 zf onların olsun ???

Yeni Doblo'da artık güzel bir ses sisteminin standart, çok daha iyisinin (harman kardon gibi) opsiyon olarak sunulması lazım. Artık olursa iyi olur durumu değil, olması lazım. Yeni Doblo'da bu konuda çağ atlamazlarsa son Fiat aracım Fiorino'muz olacak. Güvenlik ve teknolojik donanımlar da dahil. Hadi benim Doblo'da 1.6 atmosferik benzin var, otoyolda gazlarken motoru daha rahat duymak için teybi kapatıyorum da dizel Fiorino'da motor sesi yok, ses sistemi desen şuan piyasadaki en kötü ses sistemi.

Ses sistemi masraf oluyorsa atmosferik V12'leri tabiki teypsiz dahi kabul ederiz ?

@DobloClassic
Güzel bir bass ve ses sistemi şart Daha büyük dokunmatik ekran gerekli.

Back