D4 YENİ KASA DOBLO FİATI BELLİ OLMUŞ

@kardelenkurt
Davet eden olsada biz de öğrensek yerinde 🙂

@volkan guney
üstad herkesi çağırıp güzel bir gezi yapmak isteriz lakin fabrika için kişi kotası koydular. 1 fazlasını kabul etmiyorlar maalesef.Biz de kimse darılmasın diye il temsilcileri ile yöneticilerimize söyledik.

@kardelenkurt
Biliyorum yine de bir şansımı deneyeyim dedim 🙂

Bana göre fiyatı yeni connectle aynı olur

@dhn55, post, member: 6871
O zaman yandik yeni Connect full versiyon 75 bin TL kim alir bu fiyatlara...

kimse 75000e kamyonete binmez açık ve net.

28 inde ilk agizdan yapilacak aciklamalari sizlerler paylasiriz arkadaslar..

o fiyata gider suv alır insan. yada önceki kasalara binmeye devam edilir. ama o kadar uçacağını sanmıyorum fiyatların

euro nun tepetaklak gittiği şu günlerde bu fiyatlarla çıkarlarsa Fiat Türkiye de tepetaklak gider. Bence de 28 şubatı bekleyelim. Her haber doğru değil.
Panorama olsa anlarım bu fiyatları.

çok palıymış beya 🙂

Fulu maksimim 55 60 arasi olacak gorursunuz oyle 70 bin olamaz bekleyip gorelim

İns oguz.bekleyip gorucez.fiyat uygun olsun herkez.alsin
Bakalim d4 ilk kime kismet.olcak.teamdobloda aslida ilk kisiye hediye paketi verelim 🙂

Bakalim kim alacak

zaten 70 80 bin tl mantikli degil yani bi arabaya makyaj yapilip 20 bin tl zam geldigini ben hic gormedim

ama d4 kesinlikle cok guzel disi ici harika rakiplerinden yine onde

ben suan d3 ten cok memnunum seviyorum doblomu su an elimizdekine sahip cikalim ama yenilersek d4 ile devam kismet bakalim

su elektirikli kapanan aynayi d3 e uygulasak guzel olur cok istedigim oellikti fiatta yapmis

Birde passatinda binilecek versiyonu dizel donanimli 120 bin tl falan 80 bine malesef yok artik 🙂

Bu fiyatın gerçek olduğunu sanmıyorum. Dolu modelin en fazla 55 olmasını bekliyorum.

Ama trendline higline 1,6 tdi 120 bin tl

Hayirlisi olsun gule.gule kullanin guzel araba

fiyatini bekleyip gorecez.ama o kadar olmaz

oğuza mantıken katılıyorum.makyaja o kadar fark olması hiç mantıklı olamaz.ve fiatın sitesinde açıklanmadan yapılan fiyatlandırmalar net olmaz.ha o fiyatlar olursa da kimse o aracı almaz.

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Bugün aksaray fiat bayisindeydim 2015 model 1.6 ların fiyatı 56 - 57 bin arası olacağını söylediler ama net fiyat vermediler bende şu anda 2011 1.6 var test aracı ve fiyatlar netleşdiğinde bayi bilgi verecek. Hayırlısı olsun dedim.

Makyajda yağmur ve far sensoru eklenebilirdi. Lastik ölçüleriyle oynanbilirdi ki diğer firmalar 215 tabanlara geçtiler. Fiatin böyle satan ve ilgi gören aracında yok yok olmasi lazım diğer markanın ticarisinde bu var sizde bu yok dedirtmemesi lazım.

Back