@volkan guney
üstad herkesi çağırıp güzel bir gezi yapmak isteriz lakin fabrika için kişi kotası koydular. 1 fazlasını kabul etmiyorlar maalesef.Biz de kimse darılmasın diye il temsilcileri ile yöneticilerimize söyledik.
euro nun tepetaklak gittiği şu günlerde bu fiyatlarla çıkarlarsa Fiat Türkiye de tepetaklak gider. Bence de 28 şubatı bekleyelim. Her haber doğru değil.
Panorama olsa anlarım bu fiyatları.
oğuza mantıken katılıyorum.makyaja o kadar fark olması hiç mantıklı olamaz.ve fiatın sitesinde açıklanmadan yapılan fiyatlandırmalar net olmaz.ha o fiyatlar olursa da kimse o aracı almaz.
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Bugün aksaray fiat bayisindeydim 2015 model 1.6 ların fiyatı 56 - 57 bin arası olacağını söylediler ama net fiyat vermediler bende şu anda 2011 1.6 var test aracı ve fiyatlar netleşdiğinde bayi bilgi verecek. Hayırlısı olsun dedim.
Makyajda yağmur ve far sensoru eklenebilirdi. Lastik ölçüleriyle oynanbilirdi ki diğer firmalar 215 tabanlara geçtiler. Fiatin böyle satan ve ilgi gören aracında yok yok olmasi lazım diğer markanın ticarisinde bu var sizde bu yok dedirtmemesi lazım.