D4 YENİ KASA DOBLO FİATI BELLİ OLMUŞ

Tanıtım filmi linki
Tabiki adamlar satmak için sağını solunu değiştirip birkaç farklılık yapıp satışlarını arttırmaya çalışacaklar Benim D3 aracım 2011 model 1.6 ve ve daha yol bilgisayarında 30 000 km yi 2 gün önce gördüm D5 kasa bile çıksa mevcut aracımı satıp yenilemeyi düşünmem

Uçuk bir rakam. Yanlız şu da bir gerçek ki 2 veya 3 sene sonra orta gelirden pek çok kişi sıfır araç satın alamayacak bu rakamlarla. Bu sadece Fiat'a özgü birşey değil. 3 sene önce sıfır araç alanlar düşük kurdan altın almış kadar kârdalar. Bizim payımıza düşen ise eldeki araçları maksimum verimlilikte ve uzun soluklu kullanmak. Artı olarak da ikinci elde çok temiz ve uygun fiyatları araçları kollamaktır. Yoksa araç satın almak bu ortamda hayalcilik olur.

2 gün önce 200 TL verip D2 Kasa doblo +1 yıl ek garanti yaptırdım. Bu fiyatlarla bendeki D2'yi rahat 5 sene daha satmam.

Benim dusundugum gibi 56 57 bin tl olursa cok iyi sinifinda yine cok satar

ama gercekten arabalar cok phali buda alinan vergi cok yuksek arabanin kendi fiyatindan cok vergi aliniyor o yuzden ikincielde artti ki dahada artacak

Benim doblo 1 ay önce satıştaydı. 31.500'den ilana koymuştum. 31 verene verecektim. Ama artışlar, mtv ödemesi, uzatılmış garanti vs. derken o paraya vermem yani. 31.500 TL net ederi var. Bahardaki durumlara göre belki de 32.000TL.

Aracı satsam o paraya alacağım başka araç da yok işin ilginci 🙂 Piyasa çok fırladı. 2012 model ve 80-100 km. arasında ikinci D2 Kasa doblonun galeri satış fiyatı 29.000-31.000 TL arasında. İkinci el şaha kalktı resmen.

Sifir artinca ikincielde artti bu devirde elimizdekine sahip cikmak gerekli

Aynen öyle. Elimizdekine sahip çıkalım da yenisine Allah kerim 🙂

Back