yunuscetin
Aktif Üye
- Adı
- Yunus
- Meslek
- Güvenlik
- Modeli
- Renk
- Siyah
yunuscetin tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar koltuklara kılıf takmak için söktüğüm ön koltukların sırtlığını öne arkaya yatırmaya yarayan yuvarlak pilastik parça yerine tam oturttuamadığım için galiba iç kısmı çatlamış.*realsad*Bu parçayı yedek parçacılar da bulabilirmiyiz acaba bilen var mı?
. Kardesim serviste garantiden destrmeyi dene...olmadi parasiyan al.....her tarafi para olsa.....20 tl dir....yunuscetin tarafından yazılan metin:
O zaman kuvvetli bi yapıştırıcıyla yapıştırıp başka bi malzemeyle desteklemek gerekecek galiba Baki abi.
Doğru diyorsun abi servise gidecem zaten
Evet başlık sanki bütün D3'lerle alakalı gibi oldu.Ama sende benim gibi o parçayı çıkartıp tam oturtturamazsan seninde başına aynısı gelebilir.doblo vip premio tarafından yazılan metin:
servise sormanız gerekir büyük ihtimal ile yoktur belki istanbulda aksrayda vardır ama tabi o parça pek kırılmaz n servise gidin birde başlığa şaşırdım d3lerin yazınca acaba dedim bizinkide mi kırıldı veya kırılacak
Teşekkürler arkadaşım bende öyle düşünüyorum zaten parasında değilim.Ancak parçayı bulamazsam diye öyle yapmayı düşünüyorum.Çünkü çok lazım oluyor sırtlık ayarı.mygokhan tarafından yazılan metin:
Yapıştırmayı denemeyin sakın, gidip yenisini almak daha akıllıca olacaktır..Bilmiyorum fiyatını ama çok pahalı değildir kanımca..
Teşekkürler arkadaşım bende öyle düşünüyorum zaten parasında değilim.Ancak parçayı bulamazsam diye öyle yapmayı düşünüyorum.Çünkü çok lazım oluyor sırtlık ayarı.mygokhan tarafından yazılan metin:
Yapıştırmayı denemeyin sakın, gidip yenisini almak daha akıllıca olacaktır..Bilmiyorum fiyatını ama çok pahalı değildir kanımca..