D3'e en uygun lastik hangisi

@MEHMET78
Haftaya takarım kar yağsada sorun olmaz heralde Nisan ayı girince kar tutmaz

@doblo3535 ,215/55 r16 97 falken de yok.

Dunlop fm800 de var.

Falken ze 912 gelmeyecek kesinleşti,
93 ze 914 ü de ben almam.

@anka2556
Marka olarak falken de çekimserim sebebi ise fazla kullanan yok sonuçta can taşıyoruz acaba lassa gibi bir markayamı yönelsem bilemedimveya petlas daha mı sağlamdır
Continental de bu araca çok yumuşak gelir daha çabuk yarılma balon v.s sorun yaşatabilir diye yanaşmıyorum

Açıkcası binek otomobil olsa hemen continental alırım ama bu aracın ağırlığı ve yoldaki çukurları düşününce uzak duruyorum Goodyear effient grip te aynı şekilde çok yumuşak

@doblo3535
Continental o kadar yumuşak değil haberin olsun. Lassa petlas iyidir üzmez.

@doblo3535

Hankook 335 tl nasıl sence.

http(link)

@doblo3535
çukurlarda sıkıntı olmuyor ama kaldırımlara falan dikkat etmek lazım.(benimkiler good year)

@MEHMET78
Evet onu demek istedim aracın ağırlığı ile birlikte dikkatsizce kaldırıma vurulursa o yumuşaklıktaki lastiğin hiç şansı yok Yanaktan açar hele havası düşükse

@anka2556 aldınmı lastiğini

Petlas pt741 ve falken 914 her ikisinide öneriyorlar senin istediğin 215/97 pt741 de var 230 lira dediler falken 93 için 190 liradan aşağı düşmüyorlar

205*55*16 benim fikrim ve kullandığım
Ama yük taşıyorsanız 60 yanak daha iyi olacaktır
Marka olarak continantal derim

@Feredo
Ben bir önceki aracım d3 te (link) kullandım
konfor ve yakıt olarak çok memnun kalmıştım
Şimdi aracımın üzerinde yine orjinal prelli ler var çok rahatsız edici araç zıplayarak gidiyor açayip sert
Bu araca da yine lastik almam lazım ekonomik olsun diye yine orjinal janta aynı Goodyear lastik alıp taksammı
yoksa orjinal jantlarını damı değiştirsem diye kararsızım

D1 Aracimdaki 15 nci yazlık lastikleri var bunları degistirmek istiom ve 16 nci yapmayı dusunuom 4 mevsimlik sürekli değişmek istemiom arti çelik jant takcam sizce yakıtta tuketimde bi sknti yasarmiyim yada muyanede sorun olurmu bide hangi markayı iyidir sizce

Yakıta çok fazla etki edeceğini sanmıyorum fakat bulunduğunuz ilde kış lastiği zorunlu ise 4 mevsim lastiğini yinede kışın sökmemiz gerekebilir

@doblo3535
Alamadım hankook da uygun fiyat arıyorum bi de jant

Bugün lastikçiye gittim 215 sağa sola dönerken sürtme yapar dedi ve kesinlikle muayenede kalırsın dedi bu nedir ya herkes taş koyuyor dedim çıktım lastikçiden ama çok hoşuma gitti 215 i orjinal ile yanyana koyunca @anka2556

@Yolgezer
Daha önce muayenede sorun yaşadınmı bugün konuştuğum lastikçi yeminler ediyor iddiasına giriyor geçemez diye

Back