D3 premium araca sonradan hızsabitleme takılırmı?

turna

Azimli Üye
merhaba arkadaşlar yeni aldığım 2012 d3 kasa premium doblama hız sabitleme özelliği ekletebilirmiyim görünüşe göre sadece sinyal kolu birinde ikili diğerinde üçlü bu değişikliği yaptığımızda programsan bir değişiklik yapmamız gerekiyormu bilgisi olan arkadaşlara yardımları için çok teşekkür ederim

(link)

Buraya Bir Göz Atın 👍

@DobLoPremio

o yazıyı inceledim bağsedilen araç maxi urban modeli bildiğim kadarıyla maxinin hiçbir modelinde hız sabitleyici yok
premium modelinde ise sıfır km'de isteğe bağlı

@turna

444 3 300 VEYA 0 322 346 69 69 En Kısa Zamanda Bilgi Verirler İşiniz Aceleyse

Sadece kol ile olacakis egis bence ama takilir sercvise danisin maliyetli bi is olur

2012 d3 premio modellerde bildiğim kadarı ile hız sabitliyici standart olması lazım

@2012 doblo premio
Konfor Paketle Geliyor Diye Biliyorum Bende 🙂

puntoya takılmıstı alfadan çıkma kol ile fiziksel bağlantıdan sonra yazılım olayıda var diye hatırlıyorum

Sonradan taktırmak hem zahmetli hem de maliyetli olur diye düşünüyorum bu arada bende far yıkamam olsun isterdim 😢

Okadar pahalıya malolmuyor cikmacidan 250-350 tl civarı kol 100 tl civarıda işçilik çıkan koluda 150 tl civarina internetten satarsaniz size 300. Tl civari bir maliyete patlar tabi bu fiyat sadece kolu değiştirmekle olursa

@turna
Sadece kol değiştirmekle olacak bir şey degil

hangi kolu değiştireceniz anlayamadım.hız sabitlemenin kolu ayrı zaten. servis 2011 de takılamıyor demişti. şimdi yine sormak lazım.normalde takılabilmesi lazım ama astarı yüzünü geçer gibime geliyor.

sinyal kolu 2.jpg

benim araçtaki sinyal kolu bu

sinyal kolu 3.jpg

buda takmayı düşündüğüm sinyal kolu

hız sabitleme kolu tek başına da takılabilir diye düşünüyordum. servise tekrar sormakta yarar var ya da gerçekten anlayan birisi bulunursa rahat yapılabilmesi lazım.

Kolla Onla Bunla Bitmiyor Bu İşler , Öncelikle Hız Sabitlemeye Ne Kadar İhtiyacınız Var Onu Düşünün...

2010 2012 arası premiolarda hızsabitleme konfor paketi dahilinde eliyor 2012 de my premio olanlarda standart olarak geldi

yani 2012 yanılmıyorsa 6. aydan sonrakilerde standart

Back